Disclaimer: Deze blog bevat affiliatelinks. Als je op één van deze links klikt en een aankoop doet, kan ik een kleine commissie verdienen. Hier betaal jij als klant niets extra voor. Je vindt op deze website alleen producten waar ik zelf 200% achter sta. Heb je vragen, stuur me een mailtje op kelly@sprankelonline.be

Deze woordkaarten zijn gratis en je kan ze bewerken indien je dit wenst. Je kan de tekst veranderen door de of het voor het woord te zetten, je kan kiezen voor een andere kleur of je kan op zoek gaan naar meerdere afbeeldingen. Pas ze aan hoe jij ze wil hebben.

Als je een beetje rond kijkt op deze website, dan ga je nog meer toffe werkbladen voor kleuters vinden. Ik wens je veel plezier met je zoektocht en als je vragen hebt, dan hoor ik het graag.

 

 

woordkaarten muziek
woordkaarten muziek – klik hier

 

Andere toffe blogs en templates ontdekken?

Werkbladen Kerst

Pasen Kleurplaten met Patronen

Werkbladen groep 1

Knipoefening Werkbladen

Vormen leren voor peuters en kleuters

Getallen schrijven werkbladen in Canva

Letter Kleurplaten in Canva

Geboorteposter Sterrenbeelden

Tafels Oefenen Werkbladen

Thema Ruimte Templates in Canva

Peuters Woordkaarten

Piraten Woordkaarten

Vormen Woordkaarten

Meer info over deze website

Deze website maakt gebruik van affiliate linkjes, als je via één van deze linkjes een aankoop doet, dan wordt hiervoor een commissie betaald door het betreffende bedrijf. Dit kost jou als consument niets extra, maar hierdoor kan mijn website wel blijven bestaan. Dus, alvast een dikke dankjewel hiervoor. Heb je hierover vragen, of heb je een andere vraag zoals over deze pagina? Geef me dan een seintje op kelly@sprankelonline.be. Ik ben er om je zo snel mogelijk op weg te helpen.

Verder wens ik je nog veel plezier met deze woordkaarten, flitskaarten of flashcards in het thema muziek. Succes met het aanpassen.. top top top!