Kristel Cuyvers Photography

In de reeks ‘Succes op Sociale Media’ laat ik graag één van mijn cursisten aan het woord. Na de training blijf ik de mensen volgen op sociale media en ben ik getuige van de mooie sprongen die ze maken. Deze blog is voor Kristel van #kristelcuyversphotography.  In de afbeelding schittert mijn zoontje Dex, uiteraard is deze foto gemaakt door Kristel.

Hi Kristel, waar kunnen mensen bij jou voor terecht?

Hallo, ik ben Kristel. Gepassioneerd huwelijks, boudoir en portretfotografe. Vastleggen van liefdesverhalen is wat ik het liefste doen. Of dat nu de liefde voor je partner, je familie of je kinderen is, ik maak er graag een mooi verhaal van, steeds met aandacht voor details en emoties. En in één van mijn volgende projecten wil ik ook het verhaal van andere creatieve ondernemers gaan vastleggen, de liefde voor hun ambacht, en hen zo helpen online meer zichtbaar te zijn.

Wat is het allerleukste aan je bedrijf?

Het contact met klanten, het vastleggen van hun verhaal op foto, het ontdekken van mooie (foto)locaties, wanneer ik mensen blij mag maken met het resultaat van hun reportage en het samenwerken met andere gepassioneerde ondernemers.

Was je voor de Instagram training al actief bezig op sociale media?

Ik had al een fb-pagina en instagram-account maar gebruikte deze veel te weinig.

Wat is één van de inzichten die je gekregen hebt?

Hoe ik mijn ideale klanten kan bereiken.

Merk je verschil na de training?

Zeker. Ik heb een veel groter bereik en krijg ook comments op mijn posts.

Op welke post ben je heel trots?

Op ééntje die ik nog moet plaatsen 😉 Ik ben momenteel bezig met een grote stap in mijn carrière als fotograaf. Omdat alles nog niet officieel is, kan ik hierover eind juni pas iets kwijt.

Heb je een sociale media tip voor anderen?

Zoek uit wie je ideale klant is en blijf in je posts dicht bij jezelf.

Waar kunnen we je volgen?

Website https://kristelcuyvers.be

Facebook https://www.facebook.com/kristelcuyversphotography

Instagram https://www.instagram.com/kristelcuyvers.photography

Heb je net als Kristel meer zin in Sprankel Online inspiratie? Dan is de training hieronder alvast een goed begin!

Maak je huisstijl in Canva
Maak je huisstijl in Canva

 

Meer ‘Succes op Sociale Media’ lezen? 

CreatiVy