Art Printables

Art Printables zijn zeer gemakkelijk te maken. In Canva maak je ze in een handomdraai. Met veel plezier deel ik enkele Canva tips en elementen met je. En geef je mij een seintje op kelly@sprankelonline.be als je hiermee aan de slag gaat? Wil je eerst meer van Canva ontdekken? Dat gaat in deze fantastische blog.

Hoe begin je aan Art Printables?

  • Ga naar Canva en open aan A4 document
  • Kies de optie – elementen – en begin je speurtocht
  • Gebruik de zoekfunctie en zoek gericht naar elementen
  • De onderstaande zoekwoorden/elementen helpen je alvast op weg.
  • Kom je een leuk element tegen dat hier niet tussen staat, geef me een seintje en ik zet het er tussen.
  • Maak je Artwork zodat je hartje sneller gaat slagen
  • Bepaalde elementen kan je van kleur veranderen. Laat je fantastie de vrije loop.
  • Indien je dit wenst, plaats er dan ook tekst bij
  • Als je klaar bent, klik dan – rechts boven op de pijl naar beneden – en download je template. Kies voor PDF print

 

mama maakt printables

Nursery Art

Maak van de slaapkamer van je kleine man of je lieve meid een heel gezellige plek. Fleur de muren op met Nursery Art Printables die je zelf maakt in Canva. Wedden dat je hier zelf ook wil overnachten?

Organic Rainbow

Ben je fan van regenbogen, dan ga je in Canva op zoek naar – Organic Rainbow – vergeet zeker het woordje organic niet bij te vermelden, anders mis je de echt mooie regenbogen. Om je op weg te helpen vind je hier alvast een linkje naar enkele templates met Organic Rainbows.

Bright Jungle Animals

Is je kleine cutie fan van leuke jungle dieren? Met de zoekwoorden van hierboven maak je zijn droom om in een zoo te wonen helemaal waar.

Pastel Neon Cakes

Ok. Eigenlijk horen deze cakejes in de keuken of in dat hippe koffiehuisje. Maar toch ook een klein beetje op de kamer van je zoete meisje.

Cute Kid in Costume

Cuteness overload.

Nursery Art

Bij het ingeven van deze zoekterm in Canva krijg je een mix van verschillende nursery elementen. Klik op de 3 puntjes rechts boven een element en onderzoek of er meer van deze toffe gelijkaardige elementen aanwezig zijn.

Andere Art Printables

Naast Nursery art kan je je volledig laten gaan in Canva en elk soort artwork tot leven brengen. Ontdek, geniet en maak mooie dingen.

 

Limited Edition

Ice Cream Organic Art

Tientallen smakelijk ijsjes die je van kleur kan veranderen. Super tof om in huis, in de keuken of in je ijssalon te hangen.

Sketchy Hearts Art

Plak veel liefde tegen de muur met deze gezellige sketchy hearts. Ook deze kleine gelukjes kan je naar eigen goesting kleuren.

Organic fruit Art

Ben je fan van fruit? Check dan dit zoekwoord in Canva – het fleurt je huis, je keuken of je ijskast op. Geen fan van de kleurtjes, kies dan zelf het ideale kleurtje uit.

Zodiac Symbols Art

Breng je horoscoop tot leven met deze Zodic Symbols. Prachtig geïllustreerde elementen. Ik ben fan. En helemaal aan te passen naar jouw kleuren.

Girl Power Art

Heerlijk eerlijke illustraties die aantonen dat wij vrouwen heel wat power bezitten.

Neon Words Art

Ben je fan van nightlife en neon? Dan gaan deze elementen zeker in de smaak vallen.

World Mental Health Day Art

#samensterk

Vintage/Retro Camera Art

Fan van oude toestellen? Check dan snel deze zoekwoorden in Canva en laat je verleiden.

Botanical Art

Ben je fan van bloemen en planten? Zeer inspirerende elementen zijn hierover te vinden in Canva. Vergeet ook niet te zoeken op termen als; flower, flowers, plant, plants, botanics, leaves, floral, bloom, blossem, blooming,…

Quote Art

Misschien heb je hier een klein beetje design ervaring voor nodig, want quote art is niet zo heel gemakkelijk. Toch niet als je een bijzondere opbouw wil laten zien. Maar laat je dat niet tegen houden. Met de lettertypes in Canva ga je alvast aan de slag. En laat je inspireren door de dingen die vindt online. Als je quote of quotes ingeeft in Canva kom je al wel een heleboel leuke inspirerende tekstjes en elementen tegen. Vergeet ook niet te zoeken op quotedecor voor passende ditjes en datjes.

Watercolor Cactus Wall

Ben je ook helemaal zot van cactussen? Canva heeft een hele collectie ter beschikking.

 

_____________

Wil je beter met Canva leren werken en prachtige printables leren maken? Ontdek dan via deze link de toegang tot meer dan 70 gratis Canva trainingen.

70 Gratis Canva Trainingen
Ontdek de trainigen – Klik op de afbeelding