Woordkaarten thema ‘sporten’ vind je ondertussen ook in Canva. De collectie die je hieronder ziet is slecht een kleine greep uit het grote aantal elementen die te vinden zijn in Canva. In deze blog leg ik je uit hoe je op zoek gaat naar meer elementen en hoe je deze woordkaarten gratis kan afdrukken.

Woordkaarten Sporten

Als je op onderstaande afbeelding klikt kom je bij de woordkaarten sporten die gratis te vinden zijn in Canva. Heb je nog geen gratis Canva account, dan maak je uiteraard best eentje aan. Want je vindt er nog talloze gratis templates.

Klik op de paarse button ‘customize this template – pas deze template aan’ en je gaat onmiddellijk van start. Je komt via deze weg in de Canva editor terecht waar het aanpassen kan beginnen.

Je kan de kleur van en de tekst op de woordkaarten wijzigen, je kan ook elementen verwijderen of toevoegen aan deze flashcards.

 

 

 

Elementen toevoegen

Om elementen toe te voegen typ je een bepaald zoekwoord in in de zoekfunctie links. Persoonlijk werk ik het liefst in het Engels, omdat dit voor mij prettiger werkt en ik de indruk heb dat ik sneller toegang heb tot bepaalde nieuwe functies en dat ik meer elementen te zien krijg. Ik heb mijn account dan ook in het Engels staan.

Dus, gebruik de zoekfunctie om meer herfst elementen te zoeken. Als je leuke elementen hebt gevonden, dan kan je rechts boven het element de drie puntjes aanklikken en onderaan de dropdown het vergrootglas ‘see more like this – zie meer van dit’ aanklikken. Je krijgt dan elementen uit de collectie van de ontwerper of/en elementen die gelijk zijn aan het zoekwoord dat je ingegeven hebt.

Zo kan je deze woordkaarten herfst uitbreiden met verschillende andere elementen die je relevant vindt bij dit thema. Ik denk maar aan verschillende nootjes, bloemen, bladeren, dieren, .. die bij de herfst passen. Je kan deze flashcards dan thuis bij je spel of in je klas gebruiken.

Als je klaar bent met deze flashcards herfst, dan kan je ze gratis afdrukken. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Woordkaarten Sporten Afdrukken

Als je de woordkaarten herfst naar je smaak en goesting hebt afgewerkt, dan kan je ze heel gemakkelijk afdrukken.

  • Ga in de editor rechts naar de witte ‘share – deel’ button
  • Klik op download
  • En kies voor PDF Print bij het bestandstype
  • Duid de pagina’s aan die je wil afdrukken
  • Klik op download
  • Als je deze prints door de drukker wil laten afdrukken, kies dan voor CMYK, ook als je thuis een CMYK printer hebt staan, kies je voor deze optie. In alle andere situaties laat je hem gewoon op RGB staan
  • Et voila, klaar ben je..

Even wat nieuws over deze website

Heb je nog vragen over dit artikel of heb je een andere vraag? Stuur me dan als de bliksem een mailtje op kelly@sprankelonline.be, ik tracht asap bij je terug te komen.

Deze website maakt ook gebruik van affiliate linkjes. Als je via één van deze linkjes een aankoop doet, dan krijg ik hiervoor een toffe commissie. Hierdoor kan deze website blijven bestaan. Zelf betaal je hier niets extra voor. Het bedrijf betaalt me als het ware een dankjewel voor het benoemen van hun product.

Meer templates ontdekken?

Wil je meer gratis en Canva Pro templates ontdekken die ik gemaakt heb? Check dan onderstaande afbeelding. Je steunt me echt door één of meerdere templates van mijn collectie te downloaden. Ook diegene die gratis zijn. Dus check ze snel en downloaden die handel.

Woordkaarten Herfst Gratis
Woordkaarten Herfst en meer gratis templates ontdek je hier – klik hier

Leestips?

Thema Ruimte Templates in Canva

Letter Kleurplaten in Canva

Geboorteposter Sterrenbeelden

Tafels Oefenen Werkbladen

Woordkaarten Vormen

Meer Woordkaarten?

Bakker Woordkaarten

Insecten Woordkaarten

Piraten Woordkaarten

Vormen Woordkaarten

Dokter Woordkaarten

Huisdieren Woordkaarten

Dino’s Woordkaarten

School Woordkaarten

Muziek Woordkaarten

Boerderij Woordkaarten

Peuters Woordkaarten