Laptop lifestyle

Een laptop lifestyle, van thuis uit werken of werken van waar ter wereld. Doet dat jou ook wegdromen? Wel, het hoeft niet bij dromen te blijven. Er zijn duizenden mensen die het dagelijks beleven en ze zitten overal ter wereld.  Dus, daarom kan jij ook een laptop lifestyle business opstarten

Ben je een mama die van thuis uit wil werken, een jonge twintiger die de wereld wil doorreizen, misschien werk je wel voltijds, maar ben je sterk aan het overwegen om je baas te ontslagen? Dan is het starten van een laptop lifestyle een droom die geen droom hoeft te blijven. Je hebt de keuze! Als fulltime inkomen of als side hustle.

Laten we hier onder eens een kijkje nemen van verschillende ‘beroepen’ die online uitgevoerd kunnen worden.

Bloggen

Wil je extra verdienen naast je baan of als stay at home mom, start dan met bloggen. Het zorgt ervoor dat je een mooi en aardig inkomen kan genereren. Er zijn verschillende blog verdienmodellen. Affiliate marketing, Adsense, advertorial, verkoop van een online programma, betaalde opdrachten (omdat jij nu als expert in die niche wordt gezien).

Het hebben van een blog is fantastisch – dit is mijn tweede al – maar het vraagt wel tijd en energie. Het is toch behoorlijk wat werk, maar eens alles vlot begint te lopen, dan pluk je er gegarandeerd de vruchten van.

Ben jij een content maker, dan is dit de beste job voor jou. Door het hebben van een blog help je anderen en je kan echt een prachtig imperium opbouwen, terwijl je geniet van je laptop lifestyle.

Neem een Webshop over

In plaats van een webshop te starten, wat een tijd kan duren voor je verkeer en dus klanten hebt, neem een bestaande webshop over en bouw verder op het succes dat al bestaat.

www.webshopovername.nl is een platform dat webshops verkoopt. Je hebt er keuze uit startende, maar ook gerenommeerde webshops die hun succes al bewezen hebben. Aan het overnemen van een webshop hangt wel een prijskaartje tegenover. Dit is voor elke webshop anders, maar het is toch goed je hier in te verdiepen en niet zomaar lukraak iets aan te kopen.

In het onderstaande boek lees je er alles over:

Social Media Manager

Ben je helemaal gek van Instagram en Facebook en maak je graag content? Word Social Media Manager en neem dan het werk van ondernemers uit handen. Deze mensen hebben vaak geen tijd om naast hun business ook nog eens goede content te maken.

Bovendien wijzigt alles ook zo snel, sommige eigenaars hebben geen tijd om dat allemaal op te volgen. Een job waar dus veel vraag naar is. En je hebt maar te kiezen, kleinere eenmanszaken of grotere bedrijven. Ze staan alvast te popelen om jou te ontmoeten.

 

Laptop Lifestyle

 

Virtuele Assistent

Ben je administratief een kei en heb je ook sociale media skills, dan is VA misschien wel jouw droombestemming. Ideaal ook voor mama’s, want deze opdrachten verricht je tijdens de schooluren of wanneer de kindjes slapen. Of zoals nu om 4u ’s nachts, wanneer je net je kleintje weer hebt laten inslapen, maar zelf de slaap niet meer kan vatten. 

Deze opdrachten doe je perfect van thuis uit, Wil je hiermee een extra inkomen creëren of wil je dit fulltime doen?

Het leuke aan VA zijn is dat je verschillende skills kan inzetten. Misschien doe je alleen de administratie, help je bij email management, ontwikkel je ebooks of infographics. Alles wat online kan gemaakt worden, daar schakelen ze VA’s voor in. Moet je alles kunnen? Nee, ook niet, kies een niche waar jij in verder wil gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. En weet dat hier ondertussen een grote vraag naar is.

Word Video Editor

Mijn voorspelling is dat er in de toekomst veel vraag gaat zijn naar mensen die video kunnen editen. Hier en daar verneem ik dat Instagram ook meer gaat overschakelen naar video en solo ondernemers of iets grotere bedrijven hebben soms niet de juiste kennis of mensen in huis om zich hier ook mee bezig te houden. Als jij video’s kan editen bezit je een skill die 95% van de mensen niet bezit.

Wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel, volg onderstaande training en je bent in no time een pro voor een zeer zacht prijsje. Checken die handel!

Online trainingen maken

Online trainingen zitten in de lift, mensen hebben een honger om te leren en vermoedelijk zit jij in een vakgebied waar jij anderen wat over kan leren.

Dus zeker het overwegen waard om hier eens over na te denken. Eens de training is gemaakt, staat hij online en blijft hij centjes genereren. Om online trainingen te maken moet je wel een aantal skills onder de knie hebben.

 • Een goed opbouw van de les met waardevolle inhoud.
 • Video editing – als je met video wil werken
 • Grafische skills voor het opmaken van je werkboeken – ebooks. Gelukkig is dat ondertussen allemaal niet moeilijk meer. Zeker niet als je gebruik maakt van done-for-you ebooks in Canva.

Als je cursus klaar is, kies je een platform om je trainingen op te zetten en dan kan de verkoop en je laptop lifestyle beginnen.

Freelancer

Qua takenpakket te vergelijken met dat van een Virtueel Assistent. Afhankelijk van de noden van de klant kan dit gaan over het schrijven van teksten, het maken van mooie sociale media plaatjes, Facebook of Instagram ads, video’s editen. Alle taken die je online kan uitvoeren.

Uiteraard kan je offline ook als freelancer aan de slag in bepaalde bedrijven. Als freelancer bepaal je zelf hoeveel werk je aan neemt en op welke dagen. Je hebt dus de flexibiliteit om zelf te kiezen. Als je zegt dat je tijdens een bepaalde periode niet wil werken, om voor de kinderen te zorgen in de zomer, dan kan je dat. Maar evengoed zegt het bedrijf dat ze je maar twee dagen per week willen inhuren. Als de opdracht dan voorbij is of het bedrijf wil geen beroep meer doen op je diensten, dan stopt het ook.

Printables maken en verkopen

Ben je creatief met Canva en kriebelt het om mooie content te maken? Dan is dit misschien wel dé oplossing voor jou. Er zijn hier trouwens gigantisch veel mogelijkheden, dat lees je in deze blog. Er zullen tonnen mensen op je staan te wachten om de prachtigste plaatjes voor je te maken.

Zelf ben ik Canva Creator en heb ik een inkomen van het maken van templates. Check mijn profiel en als je mij wil steunen, dat kan. Download dan enkele gratis templates en geef me een duwtje in de rug. Thanks a lottie!

Ebooks verkopen

Net zoals printables, kan je ook ebooks verkopen. Eigenlijk valt dat onder dezelfde noemer, want ebooks zijn ook printables. Geprinte pagina’s. Veel online bedrijven geven een ebook weg om zo hun emaillijst te laten groeien. Anderen verkopen op hun website dan weer één of meerdere exemplaren.

Maar ook op plaatsen als Bol.com & Amazon zijn tegenwoordig erg populaire plaatsen om je ebook te verkopen. Ja hoor, je kan dus ook Bol als extra verkoopplaats inschakelen. Je ebooks online verkopen houdt dus ook in dat je geen uitgever moet hebben die je zegt dat je boek de verkoop in gaat of niet en dat je geen opbergruimte moet hebben om je pareltjes op te bergen.

Kijk maar eens naar dit ebook: Miljonair met een gewone baan. 

Dropshipment

Dropshipment is het verkopen van producten in jouw webshop, maar zonder het hebben van een stock. Van zodra een bestelling binnen komt geef je dit door aan de leverancier en deze stuur het op zijn beurt door naar de klant. Dit kan een interessante opportuniteit zijn omdat je dan een webshop runt, maar zonder voorraad en dus zonder risico eigenlijk. Je hoeft geen massa geld te investeren en je hoeft geen stockruimte voorzien.

Je kan je er voor kiezen om een website te hebben met alleen maar dropship producten of gedeeltelijk. Yep, eigen producten en dropshipment is zeker mogelijk.

Geen idee hoe een dropship business op te starten? Lees dan dit boek

Etsy Shop

Naast je eigen website, Bol & Amazon kan je er ook voor kiezen een Etsy shop op te starten. Zelf heb ik momenteel twee in beheer en het is super vet om hier mee bezig te zijn

Ben je creatief & maak je je eigen spulletjes? Of heb je grafische skills en maak je de mooiste digitale producten. Eén plaats -> Etsy.

En als ik zie wat sommige mensen daar dagelijks verkopen, daar word je een beetje duizelig van. Ik zag onlangs een topverkoper met +4000 sales aan producten van min 5 dollar die dag.. Ja, reken maar uit hoeveel aan omzet deze persoon binnen haalt.

Word Influencer

Je kan het zo gek niet bedenken of er zijn influencers voor elk onderwerp en het hoeft heus niet over mode en make up te gaan. Je hebt vast wel een passie voor een bepaald onderwerp. En bedenk dan dat er altijd mensen zijn met dezelfde interesse en er zijn ook bedrijven die dan dezelfde doelgroep hebben.

Ik volg zo een aantal influencers op Instagram en die krijgen massa’s pakje en centjes opgestuurd om hun mening over dat bepaalde product te delen.

Als dit een inspiratie mag zijn.. waarom begin je niet te influencen over onderwerpen als:

 • glutenvrije desserten
 • vegan kookboeken
 • kippen
 • wonen in een caravan
 • op reis met kinderen
 • de wet van aantrekking
 • wiskunde

You name it.. als je consistent een publiek uitbouwt, dan weten bedrijven je binnen de kortste keren te vinden

Start een YouTube Kanaal

En in plaats van te influencen op Instagram, remember dat ook YouTube nog bestaat. Hetzelfde principe. Deel je passie, groei je publiek en ontvang centjes. Okay, het zal iets moeilijker zijn dan dat? Maar met de juiste ondersteunen van bijvoorbeeld de training hieronder, zal je heel wat sneller de juiste stappen zetten. Dusse.. waar wacht je nog op? Die laptop lifestyle is binnen handbereik. Klik op de foto om de cursus te checken.

Start een YouTube kanaal

.

Infographic

Wil je data en informatie visueel aantrekkelijk maken door dit in een infographic te gieten? Maak dan van je passie je beroep en ga verder in deze niche. Ze zijn relatief gemakkelijk om te maken. Zeker dankzij Canva en zijn Infographic maker, maar bedrijven betalen wel een mooi bedrag per infographic.

Online les geven

Het is bewezen afgelopen corona periode, online lesgeven zit in de lift. En waarom dit niet doortrekken? Wat als jij als online leerkracht aan de slag gaat? Franse of Engelse les geven? Voor de schoolgaande jeugd of voor bedrijfsopleidingen. Je kan dit zelfs doortrekken naar de rest van de wereld. Wat als jij Engelse les geeft een toffe jongen van 6 in China.

Er kan een wereld van mogelijkheden open gaan als je op deze manier gaat lesgeven. Hoera voor online.

Je kan ook starten met het maken van Youtube Video’s, je volgers een skill leren en vervolgens een affiliate product in deze les verwerken. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een extra inkomen te verdienen. Je kan er voor kiezen om dagelijks een video online te zetten of één maal per week.

Website maken

Elke onderneming heeft het eigenlijk nodig, een website. Maar velen durven er niet aan beginnen. Op zich zo moeilijk niet, maar het kan inderdaad overweldigend zijn zo een achterkant van een WordPress site. Als jij dat in je vingers heb kan je hier een aardig centje mee verdienen.

Een goed betaalde job voor weining investering mag je wel zeggen.

Wil jij je in deze skill verdiepen en wil je hiervoor een goede training? Ontdek dan snel deze WordPress training.

Verkoop Stock Foto’s Online

Hoewel de foto’s op Canva Pro allemaal gratis ter beschikking staan, zijn er altijd mensen die op zoek zijn naar unieke plaatjes. Als jij fotograaf bent en je wil je passie delen met de rest van de wereld. Ga dan voor deze optie en verkoop je prachtige foto’s als stock photo. Op websites als Creative Market dan je daar veel centjes mee verdienen. Daar zitten trouwens veel mensen die genieten van hun laptop lifestyle.

Sociale Media Afbeeldingen Content Creator

Leer Canva van binnen en van buiten kennen en ga je diensten als sociale media content creator aanbieden. Elke ondernemer, blogger of website heeft mooie content nodig. Als dit je passie is, dat is het gemakkelijjk voor jou om te maken en makkelijk om hier zo een full-time inkomen mee te verdienen. Deze taken kunnen ook onder die van een virtuele assistent vallen.

Content schrijven

Vloeien de woorden zo uit je pen en borrel je over van inspiratie? Dan is het schrijven van content misschien je next-new-business. Veel extra inkomen mee te verdienen met het schrijven van woorden. Is het voor een blog of verwachten ze een ander type artikel? Zoals een nieuwsbrief, emails, sales pagina’s, sociale media posts, Facebook advertenties, brochures.

Elk bedrijf heeft geschreven content nodig om online goed te scoren. En laat dat nu zijn waar veel bedrijven geen zin, tijd of energie voor hebben. Veel kansen om te benutten. Zet de woorden op papier en laat het geld binnen rollen. Je raadt het al, veel content schrijvers zijn fan van een laptop lifestyle.

Video Editor

Heb je de skills om video’s te bewerken, dat staat er je behoorlijk wat extra inkomen te wachten. Want, niet alle filmpjes die je ziet op Youtube zijn niet in één keer opgenomen. Er is aan gesleuteld, de stiltes en de euh’s zijn weggeknipt of er is muziek op gezet. En als jij dat kan, filmpjes monteren, dat staat er je een mooie toekomst te wachten. Zelf gebruik ik Filmora 9. Zeer gemakkelijk te gebruiken. In deze video training, die je trouwens gratis kan bekijken, leer je je monteerwerk verfijnen.

Je kan uiteraard zelf aan de slag met het maken en editen van video’s voor je eigen of je affiliate producten of je kan dit gaan doen voor andere bedrijven. Hier wordt veel geld voor gevraagd. Ga er wijs mee om.

Email marketing

Veel bloggers of ondernemers hebben een mooie emaillijst met honderden geïnteresseerden. Maar dan hebben ze geen tijd, zin of inspiratie om deze mensen wekelijks of maandelijks te mailen. Daarom is het hebben van een online emailmarketeer een handige oplossing.

Iemand die met je mee denkt en mailtjes schrijft en ze ook nog eens verstuurd.

Yep! Zo iemand heb ik zelf ook nodig. Heb ik een emaillijst, doe ik er niets mee. Jij misschien ook? Hier moet ik zelf dus toch nog een beetje aan sleutelen.

Scrapbook

Heb je ooit al eens een scrapbook gemaakt? Wat een heerlijke bezigheid. Je papier snijden en er een prachtig boek mee maken. Alleen, ik kan dat niet zonder hulp. Ik heb iemand nodig die me zegt wat ik moet doen. Want anders verspil ik alleen maar mijn papier.  Dus dit is het moment. Start een online scrapbook business. Waar je mensen leert hoe ze de dingen moeten aanpakken en waar ze hun producten kunnen kopen.

Of verkoop een project in pakketjes. Je leert je mensen een bepaald fotoalbum maken en verkoopt in een pakket wat ze hiervoor nodig hebben. Het filmpje van hoe je dit maakt zet je online – gratis of betalend. Goed idee om mensen herinneringen te laten maken? Van een laptop lifestyle gesproken.

Journal Spread

Naast planners is het hebben van een BUJO bullet journal razend populair. Tegenwoordig heb je ze ook in digitale vorm, waarbij je je prints kan afdrukken of waarbij je ze online bij houdt. Dus mensen zijn naarstig op zoek naar mooi journal spreds. Deze spreads maak je in Canva en verkoop je op Etsy of aan je online publiek. #gogobujo

Zelf ben ik ook van bullet journaling en ik heb er ook een toffe blog over geschreven.

Proeflezen

Lees je graag? Maak dan van je hobby je laptop lifestyle en start als proofreader. Je leest het werk van anderen na op grammaticale fouten en/of op zinsbouw. Je kan eventueel ook als service aanbieden dat je de tekst voorziet van de nodige feedback op de inhoud. Alles kan. Jij kiest.

Enquêtes

Extra centjes bij verdienen doe je door het invullen van enquetes. De website betaaldeenquetes.com geeft je de mogelijkheid om een aardig zakcentje bij te laten verdienen. Let wel even op. Dit kan nooit tot een fulltime inkomen leiden, want max uitbetaling is afgerond op 300 euro. Maar goed, 300 euro bijverdienen op een maand is al een aardig bedrag. En dankzij het internet vul jij waar en wanneer jij wil je vragenlijst in. Wachten bij de dokter of op de bus? Tussendoor even snel enquetes invullen en snel een extra inkomen binnenhalen. Yep, dat behoort ook tot de laptop lifestyle.

Producten testen

En nee, daar hoef je geen influencer voor te zijn. Er zijn bedrijven die je betalen om hun producten te testen en hier dan feedback en een review over willen ontvangen.

Fiverr Gigs

Al de toffe laptop lifestyle ‘beroepen’ die hierboven gemeld zijn kan je ook wereldwijd gaan uitoefenen. Heb je dus die online skills of wil je ze verwerven? Dan kan je extra inkomen verdienen door je als freelancer aan te melden op dit platform. Je staat onmiddellijk in contact met de rest van de wereld. Er staan zeker ook veel Nederlandstalige freelancers op. Laat de taal je dus niet tegen houden. En wie weet ben jij wel perfect anderstalig en zijn Spaans, Chinees of elke andere taal geen probleem voor jou? Als dat zo is, dan is die laptop lifestyle wel helemaal binnen handbereik.

Waar zijn ze naar op zoek in de Fiverr wereld? Zet je schrap, het is een hele lijst.

Zelf op zoek naar een freelancer? Met deze link krijg je 20% korting op je eerste aankoop.

Graphics & Design

 • Logo Design
 • Brand Style Guides
 • Flyer Design
 • Game Design
 • Illustration
 • Pattern Design
 • Business Cards & Stationery
 • Book Design
 • Album Cover Design
 • Graphics for Streamers
 • Web & Mobile Design
 • Presentation Design
 • Infographic Design
 • Cartoons & Comics
 • Architecture & Interior Design
 • Landscape Design
 • Building Information Modeling
 • Industrial & Product Design
 • Trade Booth Design
 • Character Modeling
 • Packaging Design
 • Story boards
 • T-shirt & Merchandise
 • Photoshop Editing
 • Tattoo Design
 • Podcast Cover Art
 • Social Media Design
 • Banner Ads
 • Portraits & Caricatures
 • Invitation Design
 • Car Wraps
 • Brochure Design
 • Catalog Design
 • Menu Design
 • Twitch Store

Zelf op zoek naar een freelancer? Met deze link krijg je 20% korting op je eerste aankoop.

Digital Marketing

 • SEO
 • Social Media Marketing
 • Social Media Advertising
 • Content Marketing
 • Email Marketing
 • Web Analytics
 • Book & eBook Marketing
 • Local SEO
 • Podcast Marketing
 • Surveys
 • Domein research
 • Marketing strategie
 • E-commerce Marketing
 • Influencer Marketing
 • Web Traffic
 • Mobile Marketing & ads
 • Music Promotion
 • Crowdfunding

Zelf op zoek naar een freelancer? Met deze link krijg je 20% korting op je eerste aankoop.

Lifestyle

 • Online Lessons
 • Fitness Lessons
 • Relationship Advice
 • Cooking Lessons
 • Craft Lessons
 • Astrology & Readings
 • Spiritual & Healing
 • Family & Genealogy
 • Collectibilities
 • Greeting Catds & Video’s
 • Celebrity Impresionators
 • Gaming
 • Traveling
 • Health, Nutrition & Fitness
 • Your Message on..
 • Arts & Crafts
 • Viral Videos

Zelf op zoek naar een freelancer? Met deze link krijg je 20% korting op je eerste aankoop.

Writing & Translation

 • Articles & Blog Posts
 • Website Content
 • UX Writing
 • Online Language Lessons
 • Translation
 • Podcast Writing
 • Book & eBook Writing
 • Proofreading & Editing
 • White Papers
 • Product Description
 • Resume Writing
 • LinkedIn Profiles
 • Cover Letters
 • Case Studies
 • Brand Voice & Tone
 • Social Media Copy
 • Technical Writing
 • Script Writing
 • Creative Writing
 • Speechwriting
 • Research & Summariies
 • Sales Copy
 • Press releases
 • Grant Writing
 • Legal Writing
 • Transcipts
 • Beta Reading
 • Email Copy
 • Business Names & slogans

Zelf op zoek naar een freelancer? Met deze link krijg je 20% korting op je eerste aankoop.

Video & Animation

 • Whiteboard & Animates Explainers
 • Video Editing
 • Short Video Ads
 • Animated Gifs
 • Logo Animation
 • Intros & Outros
 • App & Website Previews
 • Character Animation
 • 3D Product Animation
 • Lyric & Music Video’s
 • Animation for kids
 • Animation for streamers
 • Live Action Explainers
 • Spokespersons Videos
 • Visual Effects
 • Subtitels & Captions
 • Screencasting Videos
 • Slideshow Videos
 • Book Trailers
 • Game Trailers
 • Real Estate Promotions
 • Product Photography
 • Local Photography

Zelf op zoek naar een freelancer? Met deze link krijg je 20% korting op je eerste aankoop.

Programming & Tech

 • WordPress
 • Website Builders & CMS
 • Game Development
 • Web Programming
 • E-comerce Development
 • Cybersecurity & Data Protection
 • Mobile Apss
 • Desktop Applications
 • Support & IT
 • Online Coding Lessons
 • Chatbots
 • Data Analysis & Reports
 • Convert Files
 • Databases
 • Uber Testing
 • QA

Tips die je online zichtbaarheid vergroten.

Als één van bovenstaande ‘beroepen’ je heel erg inspireert om mee aan de slag te gaan en op die manier je laptop lifestyle te starten, dan kan het misschien ook handig zijn om weet te hebben van enkele boeiende resources. Ze verlagen in ieder geval je leercurve, je bespaart er dus een heleboel tijd mee.

Zoek Sociale Media Templates op Creative Market

Creative Market is een website waar je allerlei super coole digitale producten koopt. Van sociale media templates tot ebooks, maar ook lettertypes, logo’s en stock foto’s. Ik moet het je niet vertellen.. Knettergek ben ik van deze website. Ik vind er vaak gave dingen die ik dan gebruik in mijn eigen sociale media.

Via de afbeelding hieronder kom je terecht op Creative Market. Van daar kan je gaan zoeken naar leuke templates. Gebruik de zoekfunctie rechts van je scherm en wees klaar voor machtig mooie ontwerpen. Op volgende manier zoek je naar templates:

 • Instagram Stories Canva
 • Ebook Canva
 • Facebook Banner Canva
 • Sociale media Canva

Zet bij je zoekopdracht steeds Canva bij, op die manier weet je zeker dat hetgene je koopt ook te gebruiken is in Canva. Het zou nogal een tegenvaller zijn moest je een aankoop doen die je alleen kan bewerken in de Adobe collectie. Zonde van je tijd en je geld.

Canva Sociale Media Bundel

Het voorbeeld hieronder is het populairste pakket dat momenteel zijn ronde doet op Creative Market. Het is een bundel van meer dan 2300 templates. Als je hiervoor gaat, dan heb je nooit geen zorgen meer. Alles staat voor je klaar, je past alleen foto, tekst, lettertype en kleur aan. En ze zijn klaar om gepost te worden. Tijd verliezen doe je niet met deze mega bundel.

Wil je Creative Market eerst wat beter leren kennen voor je een aankoop doet? Ze geven ook wekelijks freebies weg. Zo kan je alvast aan de slag met gratis producten. Om te testen hoe het werkt. Even wel een dingetje. Als je de gratis weggevers test of je koopt een product aan, let dan wel op de licentie. Wat kan en mag? Lees het even na voor je de online producten gaat verspreiden of verkopen.

Loading Preview…

Powered by Creative Market

Is deze bundel niet wat je zoekt? Snuister Creative Market dan zeker verder af. Er zijn duizenden prachtige ontwerpers aan de slag gegaan. Je vindt zeker iets dat bij je past.

Maak een plan

Een plan maken en je hier aan houden en tijdig bijsturen is hier zowat de boodschap. Anders bestaat de kans dat je van je koers afwijkt en dat je op den duur helemaal niets meer doet. Gelukkig zijn hier allerlei hulpmiddeltjes voor.

Je kan hier mensen voor inschakelen of maakt zelf je plan aan de hand van deze handige Contentkalender van Blogger By Nature. Zelf gebruik ik hem ook en vind hem super handig. Vandaar dat ik hem graag met je deel.

Het is een planner om af te drukken en zelf op te schrijven. Even geen pc, gewoon lekker met pen en papier. Wist je trouwens dat deze manier van werken je creativiteit en dus je hersenen aan het werkt worden gezet. Met deze planner weet je goed wat en wanneer. Je plant je sociale media in, maar ook je nieuwsbrieven en je pins. Er worden veel sugesties voor aanhakers gegeven en als je met Pinterest aan de slag bent, dan geeft de auteur van deze planner mee welke Pins in welke maand goed scoren. En als dit niet voldoende is, de planner geeft je voldoende ruimte om elke maand te verbeteren en te kijken wat je beter of anders had moeten aanpakken of te ontdekken wat je deze maand heel erg goed hebt gedaan.

Ist de moeite?

Door gebruik te maken van deze twee tips, verlaag je de leercurve voor jezelf. Je verliest alvast geen tijd met alles uit te zoeken, maar krijgt alles op een mooie schotel aangereikt. Met een voormiddagje werk per maand ben je gerust dat je je sociale media helemaal op orde hebt voor de weken die komen. Dat willen we toch allemaal.

Heb jij nog een beroep dat tussen de lijst past?

Geef me dan een seintje op kelly@sprankelonline.be en ik zet het er graag tussen.

In deze blog zitten verschillende affiliate producten verwerkt. Als jij een aankoop doet via de linkjes op mijn blog, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Je betaalt hier niets extra voor, maar je geeft mij wel de ruimte om door te gaan met mijn blog en doorgaan met het ontwikkelen van toffe content voor de online ondernemer. Dit is mijn laptop lifestyle 😉

Leestips!

Achtergrond verwijderen in Canva

Ebook template maken in Canva

Hoe voeg je een lettertype toe in Canva? 

Canva verzamelpagina op deze website

Hoe maak je toffe Canva video’s

Een tabel maken in Canva? Hoe doe je dat?

Maak je CV aan in Canva