Geld verdienen. Dat wil toch iedereen, meestal doen we dit voor een baas. Maar misschien kriebelt het en wil  jij je eigen baas worden? Geld verdienen online is dan een optie. Weinig investeringen (je hoeft geen pand en materiaal aan te kopen) je hebt enkel een computer, je gsm en internetverbinding nodig. En hoera! die dingen heb je meestal al.

Geld verdienen met Canva

Als je Canva en Canva Pro een beetje kent, dan weet je dat de design mogelijkheden eindeloos zijn. In mijn blogs en trainingen inspireer ik de mensen om zoveel mogelijk zelf aan de slag te gaan met deze prachtige software. Als je verliefd kan zijn op een programma, dan ben ik het wel op Canva.

Je bespaart letterlijk duizenden euro’s eens je een beetje wegwijs bent in de manier van werken. Je kan het allemaal zelf uitzoeken of gaat voor een versnelde leerschool en leert via de Canva Academy (mijn manier van online geld verdienen)

Want die zaken die je voor je eigen bedrijf nodig hebt – Een logo, facebookbanner voor je evenementen, Instagram Highlights, Quotes, Presentaties, een ebook.. en zo kan ik nog wel even doorgaan – die maak je allemaal in Canva. Eerlijk – tijd, energie en frustratie besparend is dit programma.

Word Canva Designer

Maar soms heb je helemaal geen tijd om al die dingen zelf te maken en dan wil je uitbesteden. En het hoeft misschien niet helemaal van scratch, je vindt de templates van Canva of de Canva Template shop, zoals Instagram Stories, Facebook Advertenties en zelfs de opmaak voor je facturen – helemaal okay. Ook hier bespaart je ontwerper dan weer tijd en energie. Wat dan weer scheelt in jouw portemonnee. Maar na verloop van tijd ken jij Canva uit je broekzak, de inspiratie vloeit rijkelijk en je bouwt in no time de mooiste ontwerpen van een witte template op.

Nu je kennis hebt van deze mogelijkheden, heb je zelf al eens gedacht om dit voor anderen aan te bieden? Word Canva Designer en verdien hier geld mee?

Gebruik Canva voor je blogs

Misschien heb je wel een blog, voor je onderneming of puur als hobby. Maar wist je dat je met bloggen ook centjes kan verdienen. Zeker als je je blog gaat koppelen aan affiliate marketing. Door het inzetten van Canva maak je je website wondermooi. Alle afbeeldingen die je op Sprankel Online ziet, zijn ook via Canva gepasseerd. Je maakt er headers, afbeeldingen voor je blogs, CTA’s, sidebars en nog zoveel meer in. Het hele webdesign pakket

Zelf heb ik ook een blog ‘De Theeblog’ sinds 2016, die ben ik uit passie gestart, maar het heeft wel heel mijn leven gewijzigd. Ik heb er extra zichtbaarheid door gekregen, maar ook adverteerders aan getrokken, extra boeken door verkocht en mensen via deze weg naar mijn workshops getrokken. Maar ik ben pas echt een passief inkomen beginnen verdienen na het inzetten van de tips van Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie. Ook met Sprankel Online heb ik een verdriedubbeling van het aantal bezoekers op een aantal maanden. Ik geloof dat in mei 19 gemiddeld 200 mensen deze website bezochten, ondertussen is het augustus 19 en staat de teller deze maand op 610. Niet slecht dan, denk ik zo. Wil je een uitgebreide review lezen over zijn programma? 

Dus mijn tip. Zet Canva in voor je blog, koppel dit aan affiliate marketing en doe een dubbele win.

 

Geld verdienen thuis

Geld verdienen thuis wordt op deze manier easypeasy. De mogelijkheden die hierboven beschreven zijn, maken dat jij locatie onafhankelijk kan werken. Reis je graag? Neem je laptop mee en werk vanop het strand of in je boomhut. Kids naar de voetbal? Sla je laptop in plaats van dat boekje in de auto open.

Okay.. dit is niet thuis, maar die dingen kan je evengoed aan de keukentafel doen. Met thuis geld verdienen, bedoelen ze eigen locatie onafhankelijk geld verdienen. Je moet niet je winkel open doen, aanwezig zijn van 10 tot 18u, om dan niemand in je shop te zien. Ah nee, want de mensen bestellen toch online. Btw.. je kan bovenstaande tips ook uitvoeren tussen de klanten door in je winkel. Op de momenten dat het wat rustiger is. In plaats van naar Facebook surfen, surf naar je blog en maak hem groot.

Eens je weet wat – geld verdienen thuis – allemaal inhoudt, want een grote reden waarom mensen dit niet doen, is omdat ze niet weten dat het bestaat, naast geld verdienen met Canva, zijn er nog mogelijkheden:

Je kan:

Geld verdienen met apps

Apps maken, totally not my cup of tea. Maar misschien is het wel jouw passie. In dit ebook ontdek je hoe je zelf IOS apps maakt

Geld verdienen met youtube

Ook een hottie. Combineer Affiliate Marketing, mooie Canva plaatjes met je editing skills en begin met verdienen. Deze techniek telt ook voor geld verdienen met Instagram en Facebook…
_______________________________________________________
Wil je Canva helemaal van binnen en van buiten leren kennen?

Probeer Canva Pro 30 dagen Gratis. Klik op de afbeelding hieronder