Educatie Canva Creators vinden in Canva kan misschien een hele uitdaging zijn. Ze zijn ooit gestart met 5, maar ondertussen zijn er bijna 150. En een duidelijk overzicht van wie- wat- waar en hoe is er op dit moment nog niet. Daarom maak ik er een blog over en vind je hier alvast een aantal accounts terug. Lang niet allemaal, maar ik zal ze gaandeweg, als ik zelf nieuwe accounts tegen kom, hier posten.

Zoals je ziet, je vindt de linkjes hieronder, maar heb er geen link van gemaakt – enkel van mijn eigen account, je moet hem al de anderen dus copy paste doen en in je browser plakken.

Educatie Canva Creators

Je vindt tussen de Creators en de templates hieronder verschillende stijlen en invalshoeken. Wat juist bij je past ga je even moeten onderzoeken. De meesten zullen Engelstalige templates publiceren, maar je vindt er ook in andere talen, zoals in het Nederlands, Pools, Frans, Spaans, Portugees. Ideaal dus als jij in die talen iets nodig hebt.

https://www.canva.com/p/sprankel-online/

https://www.canva.com/p/szkolneinspiracje/

https://www.canva.com/p/littlekindlebykatey

https://www.canva.com/p/thehandsonteacher

https://www.canva.com/p/morinsdani

https://www.canva.com/p/miss-ds-resourcess-team/

https://www.canva.com/p/brolga-education

https://www.canva.com/p/debzemanlms

https://www.canva.com/p/speechzella

https://www.canva.com/p/vernica-garcas-team17853075

https://www.canva.com/p/dianarueda/

https://www.canva.com/p/merysal

https://www.canva.com/p/kru-lheays-trove/

https://www.canva.com/p/lilygulbahar/

https://www.canva.com/p/englishforeveryone/

https://www.canva.com/p/ql-christinekim/

https://www.canva.com/p/recayu

https://www.canva.com/p/morinsdani

https://www.canva.com/p/virleguizamon/

https://www.canva.com/p/sylphcreatives

https://www.canva.com/p/ilona-illustrations

 

Educatieve Canva Creators die ook elementen maken

Hieronder vind je een aantal Canva Creators die ook zelf hun eigen elementen maken. Waarschijnlijk zijn er nog veel meer die dit doen, alleen heb ik nog niet de kans gehad om dit grondig te bekijken. Maar dat ontdek je snel.

Klik op de link hieronder en in plaats van de templates te bekijken, de pagina waar je altijd terecht komt als je op de link klikt, kies je nu voor ‘elementen’. dat vind je naast het woordje templates.

Je kan dat dus bij elk profiel dat je hierboven ziet even testen, maar van diegenen die hieronder staan, weet ik het zeker dat ze elementen hebben.

Bij sommige profielen zie je ook het de combinatie set:+woord- en letter combinatie staan, wel, dat zijn specifieke codes van een specifiek setje elementen.

  • Kopieer het setje
  • Ga naar de Canva Editor ⇒ Elementen ⇒ plak het setje in de zoekfunctie

https://www.canva.com/p/sprankel-online/

https://www.canva.com/p/sylphcreatives/

  • set:nAE_V-mAXWc
  • set:nAFAYi01Iy0
  • set:nAFC78MElBw

https://www.canva.com/p/ilona-illustrations

https://edukka.co/elements

Nog vragen?

Heb je verder nog vragen over Canva Creators, of heb je een andere vraag? Stuur me dan asap een mailtje. Kelly@sprankelonline.be en ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Nu ik toch even je aandacht heb, laat ik je graag weten dat deze website ook met affiliate linkjes werkt. Als je via een van deze linkjes een aankoop doet, dan krijg ik hier een toffe commissie voor. Hierdoor kan ik blijven doorgaan met het gratis delen van toffe content. Je betaalt hier zelf niets extra voor. Dus, hee, alvast een dikke merci hiervoor.

Leestips?

Thema Ruimte Templates in Canva

Letter Kleurplaten in Canva

Geboorteposter Sterrenbeelden

Tafels Oefenen Werkbladen

Woordkaarten Vormen