Je leest het goed. Je kan ook tanden witter maken in Canva. Je hebt dus geen photoshop meer nodig om de tanden op je foto witter te maken. In deze blog lees je hoe je dit in enkele seconden doet.

Tanden Witter maken in Canva

Open de Canva editor en plaats de te bewerken foto in een template.

Klik op de foto en ga naar ‘edit image / afbeelding bewerken’ links in de werkbalk die boven de foto verschijnt.

Zoek de app ‘Face Retouch’. Als je deze app nog niet gebruikt hebt, staat hij onderaan. Scrol even naar beneden om hem daar te zoeken. Je kan ook de zoekfunctie bovenaan gebruiken om de app te zoeken.

Kies voor de optie ‘Whiten Theeth’ en gebruik de slider om de intensiteit te bewerken.

Zie je ook het verschil heel duidelijk? Als je de knop ‘show original’ aanklikt, dan zie je de originele foto en kan je heel gemakkelijk vergelijken.

Voila. Klaar is Kees. Het lezen van deze blog duurt uiteindelijk langer dan het witten van tanden in Canva. Heel gemakkelijk, heel simpel. Meer heb je niet nodig.

witte tanden canva

Even een dingetje..

Ik heb geen voorbeeld gebruikt in deze blog, omdat ik in Canva geen gezicht met gele tanden vind. Ik pluk ook niet zomaar een foto van het internet, vandaar. Waarom schrijf ik ‘gezicht met tanden’, omdat de Face Retouch app je een foutmelding geeft als hij alleen tanden opmerkt. Hij gaat je dan zeggen dat hij geen foto met gezicht vindt. Test dit maar eens een keertje uit.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over deze blog of een andere vraag, dan kan je me altijd contacteren op kelly@sprankelonline.be. Graag geef ik ook even mee dat deze website gebruik maakt van affiliate linkjes. Als je op één van deze linkjes klikt, dan krijg ik hier een kleine commissie voor. Het kost je niets extra, maar hierdoor kan mijn website wel blijven bestaan. Ook maakt deze website gebruik van advertenties. Hiervoor krijg ik ook een vergoeding en kan ik blijven gratis content maken. En daar dank ik je heel erg voor.

Leestips!

Heb je zin om nog meer te ontdekken van Canva? Check dan deze blogs die ik voor je uitgezocht heb.

Achtergrond verwijderen in Canva

Ebook template maken in Canva

Hoe voeg je een lettertype toe in Canva? 

Canva verzamelpagina op deze website

Hoe maak je toffe Canva video’s

Een tabel maken in Canva? Hoe doe je dat?

Maak je CV aan in Canva