Spread the love

Wat zijn in 2021 de best gelezen blogs op Sprankel Online? Hieronder vind je een overzicht van de top 10. Als je op de roze titel klikt, kom je bij de post uit. Have fun!

Canva Elements Keywords

Deze post is geen echte blog, maar meer een overzicht van verschillende Canva elementen. Gratis als Pro. De reden waarom deze pagina op nummer 1 staat, is volgens mijn ook omdat ik er verschillende pins voor heb gemaakt. Ik merk dus op dat er via deze weg veel verkeer van Pinterest komt. Misschien ook maar eens over nadenken om deze strategie voor al mijn blogs en artikels toe te passen.. 🙂

Achtergrond verwijderen

Een achtergrond verwijderen in Canva, met één klik doe je dat en dat lees je in mijn nr2 beste post van 2021.

Ebook Canva

Een ebook maken is in deze tijden soms niet meer weg te denken voor je onderneming. In deze blog lees je hoe je dat doet in Canva. Er staan ook enkele linkjes in naar gratis Canva Pro ebooks in Canva. Die maak je dus in een mum van tijd en staan als je dat wil vanavond al op je website of in je nieuwsbrief te blinken.

Kleuren van je logo aanpassen

Veel mensen die de kleuren van hun logo willen aanpassen. Of dat kan of niet, dat lees je in deze post.

Lettertypes in Canva

Ja, het valt me op dat mensen toch meer willen weten over lettertypes en hoe deze te gebruiken in Canva. Wist je trouwens dat je je eigen lettertypes kan uploaden in Canva Pro?

Wat is Canva? 

Eén van de eerste blogs die ik ook geschreven heb. Ondertussen een goed gelezen artikel. Wil je meer weten over Canva, dan is dit een goede start.

Dun lijntje Canva

Jaaa, dit is ook één van de eerste artikels die ik ooit geschreven heb in 2018. In die tijd was het nog niet mogelijk je lijnstijl en dikte gemakkelijk aan te passen in de editor. Dus, ik heb lang een dun lijntje hack gedeeld. Ondertussen heeft de blog een update gekregen. Al zie ik SEO Analyzer dat ik ook gevonden word op het keyword ‘dun lijntje leggen’, ik weet niet of dat zo veel met Canva te maken heeft. Oespie..

Waanzinnig toffe video’s in Canva

In het sociale medialandschap zijn video’s niet meer weg te denken. Canva heeft die optie ook. In dit artikel lees je hoe je zelf leuke video’s maakt. Aan de slag!

CV maken in Canva

Naast ondernemers krijg ik ook veel mensen op mijn blog die op zoek zijn naar een nieuwe job. Een eerste goede indruk verzorgen ze alvast door het maken van hun nette CV. Canva biedt mensen de kans om toffe templates aan te passen en hierdoor hun kansen op uitnodiging van een gesprek aanzienlijk verhogen.

Instagram Templates in Canva

Dat de mogelijkheden voor het maken van een Insta post eindeloos zijn in Canva dat wordt in deze blog duidelijk.

_____

Dat zijn ze, de 10 best gelezen blogs van 2021. Zelf vind ik het maken van deze post super geinig omdat het mij een duidelijke indicatie geeft naar wat mensen op zoek zijn. Ik ben heel benieuwd en kijk alvast uit naar dezelfde blog volgend jaar, zodat ik een stevige vergelijking kan maken. Wat me in deze blog wel opvalt – zo even tussendoor – is dat het voornamelijk oudere artikelen zijn die goed scoren. Bloggen en het ranken van artikels heeft dus tijd nodig.

Wil je ondertussen meer te weten komen over Canva, check dan deze verzamelpagina die ik voor je gemaakt heb. Wil een een Canva cursus volgen, klik dan op de afbeelding hieronder. De link is trouwens een affiliate link.

Sprankel Online maakt namelijk gebruik van affiliate linkjes. Als jij een aankoop doet via één van die linkjes dan krijg ik hier een kleine commissie voor. Het kost je niets extra, maar hierdoor kan mijn website wel blijven bestaan. Dus, dank je wel hiervoor!