online geld verdienen

Hoe Online Geld verdienen met Internet Marketing. Veel mensen geloven niet dat het mogelijk is om je centjes online te verdienen. En eigenlijk moet je weten dat het 10 jaar geleden zelfs veel gemakkelijker was om een online business op te starten en tonnen verkeer naar je website en je affiliate producten te verkrijgen. Zelfs op Instagram was het very easy om veel volgers te krijgen. Terwijl je daar nu toch iets beter je best voor moet doen.

Anyway, mensen denken dat je speciale gave of veel ervaring moet hebben om een succesvol online marketeer te zijn.

Dat hoeft dus helemaal niet. Je moet gewoon je gezond verstand gebruiken en innovatief zijn in je aanpak. A ja, en je leest best ook deze gids en past de toffe tips die ik voor je geschreven heb toe

oewel het soms een hele uitdaging lijkt en je geen idee hebt waar te beginnen in dit ebook ga ik met je een aantal reden overlopen WAAROM iedereen, ook JIJ online centjes kan verdienen. Je ontdekt dat het helemaal zo moeilijk niet is en dat je snel succes ervaringen gaat boeken.

 

Klik op de afbeelding en ontdek

 

De eerste stap naar online geld verdienen heb je gezet.

Wel, je bent op dit moment deze tekst aan het lezen. Dit betekent dat je één van de volgende twee dingen (of beide) bezit:

 1. Computer/laptop of Gsm
 2. Internetverbinding

Dit is de allereerste stap om te beginnen met internetmarketing. Dankzij je online toegang en dagelijks een portie tijd kan je deze dingen laten werken. Doorzettingsvermogen en consistentie helpen je om mooie resultaten te behalen.

Op online marketingfora circuleren veel verhalen van mensen die met veel plezier hun ervaringen vertellen. Daar leer je veel van. Er zijn mensen die dagelijks naar een internetcafé gaan om hun business op te starten. Wel als zij dit kunnen, dan kan jij dat ook. Waarschijnlijk heb je zelfs internet op je slaapkamer. Dus, laat me zeker je beste excuus horen waarom dit voor jou niet zou kunnen lukken?

Alles is mogelijk als je bereid bent om te vallen en terug op te staan, niet ontmoedigd te raken en creatief te zijn met je aanpak en je product (en).

Ik ken een man die tot enkele jaren geleden drie verschillende jobs werkt, maar dagelijks nog tijd maakt om zijn online marketing te verzorgen. Met als resultaat dat jij nu een miljoenenbusiness heeft.

Alles is mogelijk, je moet alleen tijd maken hiervoor. En tijd maken is prioriteiten stellen.

Weinig kosten

Als je je eerste stappen in de online marketing zet, weet dan dat er vaak geen startkosten zijn of dat je grote vergoedingen moet betalen.

Het punt is dat het allemaal niet duur hoeft te zijn om aan de slag te gaan of online geld te verdienen.

De meeste affiliate marketing- en promotieplatforms vereisen geen voorafgeende betaling om aanbiedingen van dat netwerk te promoten. Dit betekent dat je je kan aanmelden voor een account en kan beginnen met het plaatsen van je affiliate-link. Dat je deze gaat delen, verkopen gaat verzamelen en begint met het opbouwen van je lijst met kopers (daarover later meer).

Hier zijn een paar websites en platforms die partnerprogramma’s aanbieden die je niets kosten om aan te melden en te starten:

 • Bol.com
 • Paypro
 • Awin
 • Tradetracker
 • Daisycon

Dat zijn slechts een paar platforms waarmee marketeers hun producten kunnen vermelden en je kan je gratis aanmelden en starten met het promoten van deze producten promoten om zo toffe commissies te verdienen.

Wil je weten of een bepaald bedrijf over een affiliate programma beschikt, geef dan – de naam van het bedrijf + affiliate – in in Google en je ontdekt zeer snel het antwoord.

Het genereren van verkeer naar je affiliate producten is EENVOUDIG

Eén van de grootste zorgen die beginnende marketeers hebben, is hoe ze verkeer kunnen genereren (zonder een fortuin per klik te betalen – ppc – pay per click).

Maar de antwoorden staren je recht in het gezicht.

Om te beginnen is YouTube de op één na grootste zoekmachine ter wereld. Google is de grootste. Ten tweede kan je gemakkelijk tientallen GRATIS softwareproducten vinden voor het maken en bewerken van video’s.

Dit betekent dat je kan beginnen met het maken van eenvoudige tekst en afbeeldingen – zelfs zonder dat je zelf in beeld moet zijn – eenmaal bewerkt ga je je video uploaden naar YouTube. Doe een beetje zoekwoordonderzoek (het is gemakkelijker dan je denkt) en markeer je tags, titel en beschrijving. Kijk dan hoe het verkeer binnenkomt op automatische piloot. Rinse & repeat.

Pinterest, nog zo een zoekmachine die veel verkeer naar je website en producten genereert. Maak één of meerdere pins voor je blog of affiliate linkjes. Deel op je eigen, maar ook op groepborden en ontdek hoe snel en gemakklijk het allemaal kan gaan.

Ken je helemaal niets van Pinterest, dan heb ik wel een massieve tip voor je. Voor een zeer schappelijke prijs ontdek je hier een Pinterest cursus + 60 done-for-you pins die je kan bewerken in Canva. Na het toepassen van deze tips is mijn Pinterest verkeer de hoogte in geschoten.

Ook kan sociale netwerken zoals Facebook en Instagram gebruiken om berichten te maken met verkeer dat verkeer naar je affiliate linkjes genereert. Begin met het beantwoorden, begunstigen en volgen van andere gebruikers die relevant zijn voor het product dat u aanbiedt of promoot. Post regelmatig linkjes op je account. Kijk ook hier hoe het verkeer regelmatig begint binnen te stromen.

Combineer dus methoden waarmee je mooie resultaten boekt, dupliceer, schaal ze op en kijk hoe de inkomsten steeds weer toenemen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo eenvoudig eenmaal je alles onder de knie hebt en jij je winnende methoden hebt gevonden.

Er zijn talloze methoden om gratis verkeer te genereren. Je bent waarschijnlijk zelfs een professional in het gebruik ervan. Wees innovatief zijn en doe er wat extra moeite.

Van overal werken, ook van thuis

Ja, ja, je hebt het waarschijnlijk allemaal al eerder gehoord. Thuiswerken is voor de meeste mensen het doel en de droom, nietwaar? Welnu, ik denk dat helemaal niet werken in sommige gevallen ideaal zou kunnen zijn – maar laten we hier realistisch denken.

Als het gaat om internetmarketing, kan je van overal serieus werken. Zoek gewoon uit hoe het voor jou het beste werkt en hoe je alles rond je huidig schema -werk- familie – vrienden – kan inplannen.

Stop niet vandaag of morgen met je huidige baan. Maar investeer liever wat vrije tijd, een uur per dag om nieuwe methoden te leren en nieuwe dingen uit te proberen met je online marketing.

Uiteindelijk vind je de werkstrategieën en kan je ze opschalen en de aanbiedingen die je promoot uitbreiden. Op dat moment kan je je  baan opzeggen (als dat de ambitie is tenminste) en fulltime gaan werken aan online geld verdienen – helemaal voor uzelf.

Je KAN echt je eigen baas zijn, je eigen schema bepalen en werken waar je maar wilt – maar je moet wel bereid zijn om er tijd en moeite te steken. Zoals alles kost internetmarketing ook tijd, moeite en het accepteren van mislukte pogingen.

Het is niet angstaanjagend

Het is echt niet zo moeilijk om aan de slag te gaan en de basis te leren. Er zijn slechts een paar principes waar je naar moet kijken en die je moet begrijpen. Maar deze basis kan over de hele linie worden toegepast op elk bedrijf of elke “niche” die je kiest om te beginnen.

Enkele skills waar je meer over moet leren:

 • Een emaillijst maken
 • Waarde geven aan je mensen ingeschreven op je lijst of op je sociale media
 • Affiliate Marketing
 • Promo maken
 • Basisprincipes voor het genereren van verkeer
 • Marktondonderzoek doen

Ik ga hier niet in detail op in, omdat er bronnen en cursussen zijn die je oneindig veel over elk onderwerp kunnen leren. Volg de linkjes hierboven en ontdek welke trainingen zeer geschikt voor je zijn.

Voor je aan de slag gaat, is het toch wel handig je hier in te verdiepen. Het lijkt misschien moeilijk, maar ik beloof je dat het echt niet zo is. Het is allemaal zo eenvoudig dat je zelfs je vrienden kan vertellen het ook te doen.

Begin met één kanaal en als dit vlot loopt, kan je uitbreiden naar meerdere kanalen en meerdere producten.

Mijn Pro Tip:

Begin met Pinterest. Hier kan je mee starten zelfs zonder dat je een website hebt.

Hoe ga je te werk:

 • Koop de Pinterest training en de done-for-you Pins. Bewerk ze in Canva
 • Kies een product. Een absolute topper online zijn deze Canva Planner Templates – Deze moet je eerst zelf aankopen om toegang te krijgen tot het affiliate programma, maar ze geeft een comissie van 50 % dus dat heb je zo terug in je pocker. Laat die investering echt een motivator zijn.
 • Mensen zijn er echt zot van. Echt, er wordt naar planners zo één 5 miljoen keer per maand naar gezocht op Pinterest. Weet je wel hoeveel dat is?
 • Richt je voor de Canva Planner Templates op de Engelse markt – dwz je pins in het Engels maken – voor alle Nederlandse producten ga je uiteraard voor de Nederlandse en Belgische markt.
 • Indien je na een tijdje wil opschalen en je pins automatisch wel laten verschijnen, ga dan voor Tailwind. Je hebt standaard 30 dagen en 100 pins gratis. Maaar! Als je een beetje zoekt naar de workshops, dan geven ze je een korting van twee maanden. De moeite dus om eens uit te zoeken. Laat deze twee maanden pas ingaan nadat je je eerste maand gratis hebt gehad uiteraard.

Er zijn elke dag nieuwe kansen

Als het gaat om internet en online marketing, moet je denken dat je werkelijke locatie de hele wereld is – zeker als je op de Engelstalige markt gaat promoten. Je bent dus niet beperkt tot een lokale omgeving en je moet al zeker de mensen niet de weg naar je fysieke winkel tonen. Waar je maandelijks 1000 euro huur + kosten + inrichting + … + … = …. moet betalen.

Nee, als je voorbeeld van hierboven volgt, Pinterest training + Canva Planner Templates, dan start jij je business op voor een 50 euro’s. Echt? Heb je dat al geweten dat iemand maar 50 euro investeringskosten heeft?

Veel bedrijven hebben tijdens corona moeite gehad met bloeien en het hoofd boven water houden. Omdat ze niet digitaal gegaan zijn. Er heerst een onvermogen, ze weten niet hoe hun bedrijf online te krijgen. Daarom is het belangrijk te investeren in online marketing en wie weet kan jij deze mensen later ook helpen met je nieuwe skills.

En vergeet niet elke dag zijn er nieuwe mensen die op zoek zijn naar producten. Elke dag serieus!

Het is duidelijk dat sommige markten en niches kleiner zullen zijn dan andere, maar er is altijd een potentieel. Je hoeft alleen wat marktonderzoek te doen en erachter te komen aan wie en wat je verkoopt en of iemand anders het ook al doet.

Mogelijkheden zijn er altijd, online groeit en bloeit en wanneer er nieuwe dingen gebeuren en er zich actuele gebeurtenissen (zoals corona) voordoen, zie je een stijging van het marktpotentieel.

Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat je pool van potentiële leads en klanten eindeloos is, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een muur raakt. Je kan het altijd uitbreiden als dat nodig is.

Er zijn geen vereisten om te starten

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, waar je woont of wat je achtergrond is. Zelfs online geld verdienen als student gaat. Je kan ongeacht ‘wat dan ook’ online geld verdienen. Zelf volg ik een dame van 60+ die een inkomen van 6 figuren verdient met het promoten op Pinterest. Ook die Canva Planner Templates zitten in haar portefuille.

Je hebt weinig investering nodig om te beginnen. Je hebt geen luxe computer of tonnen technische kennis nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is je roeping vinden en hier volledig voor gaan.

Dat is wat ‘Internetmarketing’ zo briljant maakt. Je ziet individuen van over de hele wereld, allemaal verschillende achtergronden, allemaal verschillende verhalen. Er zijn geen grenzen of belemmeringen die je ervan weerhouden om de kost te verdienen als het gaat om internet en voor jezelf werken.

Het enige dat je tegenhoudt, ben jezelf.

Conclusie

Als je online geld wilt verdienen, begin dan klein. Neem niet teveel taken op je, maak niet teveel verschillende ondernemingen aan, zorg dat het behapbaar blijft Doe alleen wat op dit moment haalbaar is.

Het gaat hier niet over “wat” geld verdienen, het gaat hier over veel geld verdienen. Het draait allemaal om dat te vinden dat werkt en het daarna op te schalen.

Als je nog niet begonnen bent met het het leren en lezen van bepaalde onderwerpen (kijk naar de basisprincipes die ik eerder heb genoemd), waar wacht je dan nog op? Dit zijn slechts een paar redenen waarom IEDEREEN online geld kan verdienen. Zet er je zinnen op en ben niet bang om nieuwe zaken uit te testen.

Je kan een eindeloze zee van kennis vinden en zelfs van succesvolle mensen diegraag  hun ervaringen met marketing delen.

Het komt er uiteindelijk op neer dat JIJ echt geld kunt verdienen door online iets te doen, voor jezelf te werken, je eigen baas te zijn, je eigen schema te bepalen en het leven op JOUW voorwaarden te leven. Zoals alles wat de moeite waard is in het leven, moet je gewoon bereid zijn om er hard aan werken en er volledig voor te gaan.

Veel succes met je reis, ik zie hier een toekomst vol succes.

Enkele IDEEËN om aan de slag te gaan

1/ Pinterest Training volgen – Canva Planner Templates promoten

2/ Verkoop Kleurboeken op Print On Demand website (POD)

3/ Start met het verkopen van Ebooks (gevorderd)

4/ Open een Etsy shop – Maak je eigen Art Prints

5/ Verkoop Planners op Amazon KDP

6/ Verdien geld met Canva

7/ Verkoop patronen op Spoonflower – een POD website

8/ Ga bloggen

9/ Verkoop je eigen trainingen in een online school (gevorderd)

10/ Start een Youtube kanaal waar je lettertypes gaat reviewen

11/ Leer mensen hoe ze Art Prints moeten maken op Youtube

12/ Verkoop je eigen planners op je website

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Ja! Volmondig

Wil je meer ontdekken over online geld verdienen? Volg dan deze toffe training. Klik op de link of op de foto hier onder.

Online Geld Verdienen

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen? Stuur me dan een mailtje op kelly@sprankelonline.be

Ps: In dit artikel staan verschillende affiliatelinkjes, als je hier op klikt en een aankoop doet, dan krijg ik hiervoor een kleine commissie  – at no extra cost to you. Hierdoor kan mijn website blijven bestaan en kan ik blijvend toffe artikels maken.