Verdienen met video - Noortje Janmaat

Verdienen met Video is het boek van de Video Marketing Strateeg Noortje Janmaat. Noortje geeft in haar boek 50 praktische tips die je helpen om beter video’s te maken. Bovendien bevat dit boek een unieke methode of stappenplan. Video is een middel om in te zetten in je onderneming en dit boek legt je stap voor stap uit hoe je dit moet doen.

De focus van dit boek ligt op het maken van betere video, het leert je in zo min mogelijk tijd professionele video’s maken die goed genoeg zijn. Want uiteindelijk ben je een ondernemer en geen professioneel filmmaker.

Als Sociale Media trainer zeg ik regelmatig tegen de mensen video in te zetten om hun zichtbaarheid te verhogen. Maar mensen vinden het lastig om hier mee te beginnen. Het liefst kom je niet in beeld en je stem.. dat klinkt toch zo raar als je jezelf op video hoort. Uiteraard zijn er meerdere manieren om bewegend beeld te maken en faceless video inzetten is dan ook helemaal toegelaten.

In haar boek geeft Noortje een stappenplan, met op het einde van elk hoofdstuk een opdracht. Maar is dit boek echt de moeite waard en kan je echt op korte tijd professionele foto’s maken? Sprankel Online zoekt het voor je uit.

Dus neem een cuppa lekkers en lees aandachtig deze blog.

Wie is Noortje Janmaat?

Noortje Janmaat is de auteur van het boek ‘Verdienen met Video’. Daarnaast helpt ze ondernemers om met hoogwaardige marketingvideo’s en overtuigende videotestimonials in gesprek te komen met gekwalificeerde leads. Als je met Noortje samenwerkt, dan krijg je high quality video’s en overtuigende videotestimonials. Noortje is niet zomaar een Video Marketing Strateeg, ze zoekt samen met jou de beste en meest heldere video strategie waarmee jij op een eenvoudige manier al je klanten binnen haalt.

 

Noor-Janmaat-Video-Marketing-Strateeg-opname

En dat Noortje daadwerkelijk belang hecht aan haar klanten merk ik wanneer ik in juli 2018 haar boek – dit boek – bestel. Ik herinner het me nog goed. Ik zag het boek voorbij komen op sociale media en dacht meteen ‘dit moet ik hebben’. Wanneer ik het boek enkele dagen laten in mijn handen heb, tref ik een handgeschreven briefje met daarop een persoonlijke boodschap. Dit heeft werkelijk een diepe indruk op mij gemaakt. Nooit eerder heb ik op zo een persoonlijke manier een pakketje ontvangen. Dus Noortje scoort goede punten. Ik was op dat moment ook net bevallen, dus niet het meest ideale moment om me te verdiepen in de haar video materie. Maar ondertussen zijn we alweer een tijdje aan de slag en heb ik – met veel #jagoedetips – haar boek van voor naar achter en omgekeerd doorgenomen.

Wat heeft ‘Verdienen met Video’ je te bieden? 

Verdienen met Video telt 165 pagina’s en is een boek dat komt uit de Expertips boekenserie, speciaal voor ondernemers. Het boek volgt dus de vormgeving van de andere boeken in de reeks. Duidelijk en gestructureerd met een blauwe accentkleur. Het boek bevat een drietal foto’s, maar is verder goed gevuld met mooie illustraties. In de inhoudsopgave die 4 pagina’s telt heb je meteen een overzicht van als de 50 tips onderverdeelt in de categorie waartoe ze behoren. Ontdek de boeiende tips.

Noortje heeft voor het boek de WINST-methode ontwikkeld

  1. Weet waarom je video’s gaat maken
  2. Investeer in accessoires en voorbereiden
  3. Nagaan wat het beste platform en het juiste type video is voor jou
  4. Succesvol je video’s verspreiden
  5. Tactisch optimaliseren en verdienen met je video’s

 

Video Marketing

 

Weet waarom je video’s gaat maken

Tien tips die je helpen ontdekken waar je met je bedrijf naartoe wil tot het volledig omarmen van je expertstatus’.

Investeer in accessoires en voorbereiden

Elf tips die je helpen bij de voorbereiding en het investeren in must have accessoires

Nagaan wat het beste platform en het juiste type video is voor jou

In dit hoofdstuk ontdek je verschillende type video’s, welk platform bij jou past, waarom je al dan niet kiest voor een live uitzending en of het interessant is voor je om te investeren in een videoblog?

Succesvol je video’s verspreiden

Als je één of meerdere video’s gemaakt hebt, is het ook interessant deze op een succesvolle wijze te verspreiden. In dit hoofdstuk worden 8 tips gegeven die je helpen je zichtbaarheid te vergroten.

Tactisch optimaliseren en verdienen met je video’s

De laatste 15 tips helpen je je video’s te optimaliseren. Taken zoals evergrenen, scripten en lanceren hebben na dit hoofdstuk geen geheimen meer voor jou. Met deze tools in handen ga jij meer mensen bereiken en dus meer verkopen realiseren.

De auteur eindigt met de tip 50: Ga doen: met alleen tips lezen kom je er niet. (en gelijk heeft ze)

Voor wie is het boek bestemd?

 

 

Je bent een gedreven ondernemer die een belangrijke boodschap te verspreiden heeft, maar die het gevoel heeft dat – hoe hard je ook je best doet – niemand je lijkt te zien of naar je luistert.

Het boek is ook voor je als je 1 op 1 werkt met klanten, maar liever niet meer uurtje factuurtje wenst te factureren. Je wil je inkomen niet laten groeien door harder te werken. Je wil graag online gaan werken en zo meer mensen te bereiken en een grotere impact realiseren.

Je niet meer alles zelf wil uitzoeken, maar je wil al de informatie op 1 handige plek samen gebundeld hebben

Wat ontdek je in het boek niet?

Je krijgt geen A tot Z uitleg over de technische kant van verschillende programma’s of apps die je helpen met videobewerking. Alles verandert namelijk razend snel. Het is een bewuste keuze van de auteur om deze dingen niet te beschrijven. Wil je toch meer info over gemakkelijk video bewerken? Lees dan snel deze Filmora 9 review

Mijn ervaring met het boek?

Het boek leest als een trein. Het geeft je ontzettend veel waarde, is een absolute must have in je boekenkast. Het geeft je de nodige tools om aan de slag te gaan en nieuwe en bestaande klanten te verbinden met je ondernemersboodschap. Toen ik een tijd geleden een video reeks gedaan heb. Een fotochallenge, is daar niet alleen veel respons opgekomen. Mensen hebben actief meegedaan, mijn bereik is vergroot en nieuwe mensen hebben me leren kennen. Van die nieuwe mensen zijn er die ingestapt zijn in mijn jaartraject of intekenen op andere trainingen die ik bij partners geef. Ideaal dus als je video online wil maken.

Gratis Video Training? Klik op de afbeelding hier onder

 

Verdienen-met-video-training-achter-de-schermen