Ergens in 2019 heb ik de beslissing genomen om werkelijk aan de slag te gaan met het gegeven ‘Passief Inkomen’. Zoals je kan lezen in deze blog was het zaadje al vele jaren vroeger gedropt in mijn brein, maar het heeft wat tijd nodig gehad om te beginnen groeien. Veel tijd. Maar daarom denk ik ook dat het belangrijk is dat je, als je zelf aan de slag wil gaan met passief inkomen, je weet dat het verdienen van zulke inkomensstromen voor iedereen anders is. En dat dat ook okay is.

Leuke template? Klik op de afbeelding en gebruik hem zelf

Passieve Inkomsten van 2019

Website

In 2019 ben ik gestart met deze website. Rond september komen de eerste inkomsten en dat is tot op de dag van vandaag nog altijd zo. Ik schrijf gemiddeld 1 blog per week, sommige weken, zoals in de vakanties, heb ik geen tijd om aan mijn website te werken. Mijn blogs gaan in die tijd voornamelijk over Canva en ik ontvang hier dan ook affiliate inkomsten van.

De bedragen die ik hieronder vermeld heb ik die maand gekregen voor de commissies die ik binnen gehaald heb, maar ze zijn niet noodzakelijk ook diezelfde maand uitbetaald. Het kan zijn dat ik die bedragen pas enkele weken later heb ontvangen. Ik heb de bedragen ook afgerond, zodat ik niets na de komma moet typen.

April: /

Mei: /

Juni:/

Juli:/

Augustus:/

September: 22

Oktober: 19

November: 126

December: 29

Totaal: 196

Net geen 200 euro, maar toch wist ik. Dit is het begin. Ik blijf doorgaan.

Vastgoed

Ook heb ik een appartement gekocht in 2010 en ik verhuur dit sinds 2015. Ik verdien al jaren een passief inkomen dankzij vastgoed. Het appartement wordt verhuurd voor 540 + Kosten per maand.

Totaal: 6480

2019 Passief Inkomen

Het totale passieve inkomen van 2019 bedraagt 6676. (dit is bruto, er gaat nog van alles af)

Maar boy, wat ben ik trots op mezelf. Het is sinds 2019 dat het zaadje echt beginnen groeien is. En hier wil ik mijn levenswerk van maken. Ik wil financieel vrij zijn en al duurt dit mijn hele leven.. Dit wordt gerealiseerd!

De website werkt dus met affiliate inkomsten. Als jij via één van de linkjes een aankoop doet, dan krijg ik hiervoor een kleine commissie, zonder dat jij hier extra kosten voor betaald. Het bedrijf in kwestie beloond me omdat ik mensen naar hen doorstuur. Dus, dankzij je steun kan deze website blijven bestaan. Dank je wel hiervoor.