Juvelarto

Om Belgische webshopeigenaars een hart onder de riem te steken in deze onzeker Corona crisis periode heb ik een blog gemaakt waarin ik gestart ben met het verzamelen van Belgische webwinkels. De lijst is nog heel erg klein, maar kan groeien. Ken of ben jij een webshop? Geef snel een seintje op kelly@sprankelonline.be.

Maar soms is het een bewuste keuze om als ondernemer geen webshop op te starten. Juvelarto heeft deze keuze gemaakt, in dit interview lees je waarom.

Dank je om deel te nemen aan dit interview. Met wie hebben we het genoegen? Wat is het verhaal van je onderneming. Hoe is het allemaal begonnen? Welke producten of diensten bied je aan?

Geometrische oorbellen, ringen uit draad en gepersonaliseerde items. Deze kleine dingen maken me echt gelukkig. Ik maak oorbellen op maat, ontwerp eigen oorbellen en maak alles zelf in mijn atelier. Ook ontwerp ik ringen uit draad. Zo leuk om te maken dat ik er ook workshops in geef. Sinds kort kan je vanaf 9 jaar hier ook een leuk verjaardagsfeestje geven.

Alle info kan je terug vinden op de website van Juvelarto: www.juvelarto.be.

Nu met de Corona crisis moet je noodgedwongen je fysieke winkel of activiteiten stoppen. Was er al een webshop?

Een webshop heb ik niet en dat is een bewuste keuze. Ik hou graag het persoonlijk contact en maak graag bestellingen op maat. Versturen, afhalen of bezorgen, het kan allemaal in overleg met de klant. De afwisseling en het contact maakt het zo leuk. Je krijgt dadelijk feedback en zo kan je het perfect naar wens maken.

Het bijhouden, updaten en maken van een webshop zou me niet gelukkig maken…

Maar natuurlijk zou dat wel handig zijn in deze Corona tijd. Hoewel ik merk dat de mensen me nog steeds weten te vinden. De verjaardagsfeestjes zijn wel uitgesteld en de bestellingen kunnen pas nadat alles wat terug in zijn plooi valt afgehaald worden. Ik weet dat dit maar tijdelijk is en ben er van overtuigd dat deze crisis ons samenhorigheidsgevoel alleen maar versterkt.

Heb je een tip voor de lezers van deze blog? Al dan niet Corona gerelateerd?

Dus shop lokaal en winkel in je buurt.

Hartelijk dank Juvelarto voor dit interview. #staystrong