Canva Teams

Canva wil design voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Canva Teams is dan ook in de wereld geroepen om ieder team van 2 tot 2000 leden te laten genieten van de mogelijkheden van Canva. Of het nu gaat om een kleine start-up, een kleine organisatie of een school. Met de Canva Teams mogelijkheid kan iedereen ideeën delen, samenwerken, brainstormen en hun gezamenlijke doelen halen.

“Design Anything Together”

Dat is hun slogan.

Wat zijn nu de mogelijkheden in Canva Teams?

Real-time Collaboration

Vroeger was het wel een dingetje om samen te werken en was het moeilijk om samen te werken. Iemand moest inloggen, de ander uitloggen. Het was een heen en weer spelletje.

Nu kan je met 50 tegelijk aan een design werken. Samen het beste en mooiste ontwerp maken.

Comment Menu voor Mobiel

Vroeger was het niet gemakkelijk om comments te zien op je mobiel. Dit bemoeilijkt samenwerken uiteraard. Maar nu heeft Canva dit zeer gemakkelijk gemaakt om te gebruiken en bekijken.

Starred Folders

Starred folders is een nieuwe en zeer toffe mogelijkheid. Nu bepaal jij welke folders jij wil zien en waar je prioriteit aan wil geven.

Video in Folders

Hoera! Video’s in folders bewaren gaat dus vanaf nu.

Uitnodigen voor je team wanneer je een template deelt

Wanneer je een bericht deelt met iemand die niet in je team zit, krijg je ook de mogelijkheid om ze uit te nodigen voor je team. Op dit moment kan je in Canva Pro enkel als admin mensen uitnodigen voor je team, in de gratis Canva versie kan je zowel als admin en Canva gebruiker mensen uitnodigen voor je team.

Toegang vragen tot een ontwerp

Eigenaars van een ontwerp kunnen de vraag tot toegang naar een ontwerp toelaten of niet toelaten. Als aanvrager krijg je hier een bericht van of je al dan niet bent toegelaten.

Suggested Teams

Dit is een zeer grote update. Met deze mogelijkheid kan je andere mensen van jouw bedrijf toelaten tot jouw team. Je kan ervoor kiezen om een privé of een open team te starten met geregistreerde Canva gebruikers. Nieuwe en oude gebruikers zien ‘suggested teams’ op basis van hun email adres.

Meer info vind je in het Canva Help Centrum. Typ in de zoekfunctie ‘Suggested teams’ en je wordt onmiddellijk naar de juiste artikels gebracht.

Uitzonderlijk aanbod: Betaal voor 1 en krijg 4 gratis

Dit aanbod is geldig tot eind januari 2021

Hoeveel betaal je dan?

Je vindt hier het prijzenpakket van Canva

Tot en met eind januari betaal je dus voor 1 persoon en krijg je er 4 andere accounts bovenop.

Dit komt dan neer op 11.99 euro voor 5 Canva Pro accounts in plaats van 59.95 euro. Ofwel maar 107.88 euro ipv 539.4.

Snel zijn is dus de boodschap.

___________________

Sprankel Online maakt gebruik van affiliate linkjes op de website. Als jij via één van deze linkjes een aankoop doet, dan krijg ik hiervoor een kleine commissie. Jij betaalt hier niets extra voor. Dus, alvast heel erg bedankt om de aankoop via mijn linkjes te doen. Hierdoor kan Sprankel Online blijven bestaan en ook boeiende content maken.

Heb je verder nog vragen, stuur me dan een mailtje op kelly@sprankelonline.be of check deze verzamelpagina over Canva.