Spread the love

Ontdek via deze blog de prachtige food photo’s van de Bulgaarse fotografe en food stylist Mariela Naplatanova in Canva. Haar collectie food foto’s bestaat uit gastronomische plaatjes. Ze doen je smullen naar meer.

Deze foto’s zijn perfect voor het gebruiken in je foodblogs, menu’s die je opmaakt, kookboekomslagen, je sociale media.. Ideaal dus om je publiek te verleiden met lekker eten.

De stijl van deze fotografe is eerlijk en rustig, maar tegelijk heel erg chic.  Van donkere houten achtergronden tot tafelbladen met een lichte structuur. Eten heeft er nog nooit zo goed uit gezien.

Op dit moment vind je 192 foto’s van deze fotografe terug in Canva. Er zitten veel thema foto’s bij: Halloween, Kerst, Pasen., Winter. Maar ook verschillende frisse en zomers flatlays en flatlays met tablet. Ongetwijfeld gaan er in de loop van de weken, maanden nog verschillende foto’s bijkomen. Allé, dat hoop ik in ieder geval, want ze zijn prachtig.

Klik hier om naar de prachtige food photo’s in Canva te gaan.

 

 

Heb je vragen over deze blog of heb je andere Canva vragen, stuur me dan een bericht op [email protected] en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Deze website maakt gebruik van affiliate linkjes. Als je via één van deze linkjes een aankoop doet, dan krijg ik hier een kleine commissie voor. Dit kost jou niets extra, maar het maakt mij wel heel gelukkig. En daar ben ik je enorm dankbaar voor.

Canva Pro gratis

Test je graag Canva Pro – 45 dagen gratis uit, klik dan op onderstaande afbeelding. Have fun!

Wil je de verschillen tussen Canva Free & Canva Pro kennen, check deze pagina

 

Canva Pro Free Gratis