Ben je op zoek naar een toffe basis cursus over Canva? Wel, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Het enige wat je moet doen is wat tijd maken, een lekker kopje thee of koffie erbij halen, inloggen bij Canva en naar onderstaande filmpjes kijken. En de video’s stopzetten om te oefenen natuurlijk.

Basis Cursus Canva voor grote groepen

Ben je een bedrijf of een school en wil je een workshop voor een groep van 5 tem 20 personen laten doorgaan? Stuur dan een email naar kelly@sprankelonline.be en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ben je een individuele ondernemer, een leerkracht of iemand die met Canva wil leren werken én heb je na het kijken van onderstaande video’s nog vragen? Stuur dan zeker ook een mailtje naar kelly@sparnkelonline.be.

YouTube Kanaal

Door op onderstaande video’s te klikken kom je bij YouTube video’s terecht. Ik zou het ontzettend tof vinden moest je de video een duim geven en mijn kanaal even volgen. Daardoor kan ik blijvend gratis content maken.

Check zeker het kanaal zelf ook, er staan meer goede video’s bij.

Ziezo en na alle officiële talk zijn we nu..  Klaar om er aan te beginnen.

Basis Cursus Canva

 

 

 

 

 

Bekijk zeker ook de andere video’s op YouTube. Daar vind je nog meer toffe tips en trick.

Steun deze website

En een laatste dingetje, je kan me ook steunen door één of meer gratis Canva templates van me te downloaden via onderstaande link.

https://www.canva.com/p/sprankel-online/

Gratis templates Canva
Gratis templates Canva – klik hier