Spread the love

Ontdek alles over Printables maken in Canva.

Op deze verzamelpagina vind je (binnenkort) alle informatie over het maken van printables in Canva. Van kleurplaten tot raamtekeningen, van planners tot digitale planners. Momenteel is Sprankel Online druk bezig met alle informatie te verzamelen en toe te voegen.

Heb je een vraagje over een bepaalde printable of wil je hier meer lezen over een bepaald onderwerp? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Enjoy!

 

Kleurplaten

Ontdek de tofste kleurplaten in Canva. Hieronder krijg je een overzicht van wat je zoal kan maken en vinden in Canva.

Valentine Coloring : Ideaal om zelf in te kleuren of een toffe activiteit voor je kids van te maken. Love is all around.

Veggie Fun

Is het tijd om meer te leren over groenten? Check dan snel de Veggie Fun Printables. De tekst even van Engels naar Nederlands vertalen en je bent vertrokken.

Veggie Fun

Tracing Numbers

Is je kindje klaar om te leren tellen en schrijven? Gebruik dan zeker deze editable preschool Templates in Canva. Pas ze aan zoals jij wil, lamineer de printable en start met schrijven. Fun verzekerd!

Tracing Numbers 1-9 

Tracing Numbers 1-20

Ontdek hier printables die je helpen bij Number Tracing van 1 – 20

Tracing Numbers 1-20

Raamtekening Kerst maken in Canva

Wil je weten hoe jij zelf raamtekeningen voor kerst maakt in Canva. Check dan snel deze pagina over Raamtekeningen Kerst