Meer bezoekers op je website

In deze blog ontdek je de ultieme tip die ik gebruikt heb om mijn websitebezoekers op 4 maanden tijd te verdriedubbelen. Hiervoor ben ik één man heel erg dankbaar. Wat ben ik blij dat ik hem toevallig op het spoor ben gekomen. Weet je, daarvoor was ik ook bezig met het maken van content. Maar ik deed het sporadisch, zonder plan en niet doelgericht. Sinds ik de tips vol van de Jacko  Meijaard zijn waardevolle training, is het allemaal in een stroomversnelling gekomen.

Of je nu een blog hebt, een webshop of een website met een eigen digitale product. Je wil één ding en dat is meer bezoekers op je website. Je kan ervoor kiezen dit betaald te laten verlopen en dan maak je gebruik van Google Ads of je laat het organisch verlopen. Dit laatste kost je iets meer tijd, maar de content die je maakt staat voor altijd op het wereld wijde web. En dat is waar ik de laatste maanden heel erg in geïnvesteerd heb. Het maken van content voor mijn website, zodat ik organisch – gratis dus –  gevonden word in Google.

En ja, het werkt want op een paar maanden tijd is het aantal bezoekers heel erg gestegen. Ik heb dit voor mekaar gekregen danzij deze tip >>>> volg de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard >>>>

Affiliate Marketing Revolutie

Misschien schrikt het woord affiliate marketing je af of misschien heb je er nog nooit van gehoord? Eigenlijk is het simpel. Affiliate Marketing houdt in dat je iemand anders zijn product gaat promoten en daar ontvang je als beloning een commissie op. Tenminste, als de koper via jouw affiliate link een aankoop heeft gedaan.

In zijn training leert Jacko je hoe je een affiliate website op zet. Hij leert je alle tips en deelt met jou zijn kennis. Dit is een internet succes gids

Eigen producten promoten

Nu zal je denken, ik wil helemaal niets leren over affiliate marketing. Ik wil mijn eigen producten promoten. Uiteraard gaat dat ook als je deze training volgt. Waar Jacko Meijaard het dan over affiliate producten heeft, vervang je die gewoon door je eigen producten uit je webshop. Fysieke of digitale producten. Het maakt al niet uit. Wil je scoren, dan ga je dezelfde principes als in de training moeten gaan toepassen.

Kort overzicht van de training

Motivatie & Inspiratie

Jacko begint zijn training met motivatie en inspiratie. Als je het een momentje wat lastiger hebt, dan kan je hier steeds op terug vallen.

Starten met affiliate marketing

Hier leert hij je de basiskennis van affiliate marketing

Je website inrichten

Hij leert je hier werken met een wordpress thema waar hij zelf mee aan de slag gaat. Heb je al een eigen website of wil je met een anders CMS werken, dan heeft hij voor je een andere video voorzien.

Hoger scoren in Google

Dit is wat je nodig hebt. Hoera! voor deze module en voor meer bezoekers op je website

Puntjes op de ï

Afwerking is alles, van CTA tot Footer. Klinkt dat als Chinees? Na de training niet meer.

Geld met emails

Over het belang van het opzetten van een emaillijst

Alles komt samen

Ben je klaar of ga je nog wat moeten finetunen?

Meten is weten

Als je weet vanwaar je bezoekers komen, dan heb je goud in handen

Uitbesteden

Als alles goed verloopt kan je binnenkort je teksten uitbesteden. Hallo vrijheid

6 modules

Heb je al een eigen website dan legt Jacko je hier ook het één en ander over uit.

Het allerbelangrijkste van deze training!!

Kijk, ik heb ontzettend veel bijgeleerd door stap voor stap toe te passen wat Jacko leert in zijn training. Maar Jacko is bijzonder! Hij heeft iets opgezet dat je super veel waarde geeft. Voor de training betaal je 47 euro. Peanuts. Zeker als je weet dat je hier een bangelijk goede en levendige community voor in de plaats krijgt.

Een community waar je terecht kan met al je vragen. Een plaats waar kennis en ervaring mee kijkt. Er lezen behoorlijk wat kanjers mee. En als je een vraag hebt, dan krijg je hier antwoord op. Uit de community, van een ervaren marketeer of van Jacko zelf. Met andere woorden. Jacko Meijaard zelf is zeer bereikbaar.

Lees je even wat door op het forum, dan kom je terecht bij vragen uit het verleden. Misschien zit je met eenzelfde vraag? Het antwoord krijg je gewoon ter beschikking. Het zit er gewoon bij in, in die prijs van 47 euro.

Bovendien krijg je ook support als je het even niet meer ziet zitten. Ze beuren je gewoon terug op die collega marketeers.

Jacko Meijaard is duidelijk gestructureerd. Zo heeft hij ook het forum netjes onderverdeeld is onderwerpen. Een kort overzicht:

Nieuw

Hier vind je een update over de training

Offline Meetups

Elkaar eens ontmoeten is super gezellig

Geld verdienen op het internet

Hier kan je al je vragen stellen

Tools & Sotware

Stel je vragen over de tools en software die je nodig hebt om je website te doen ontploffen

WordPress vragen

Super handig, of heb jij een andere locatie waar je terecht kan met al je wordpress vragen?

10K club

Bij deze club ga je als je grote ambities hebt

Geldzaken

Meer weten over investeringen, beleggingen of crypto’s?

Succes lounge

Hier delen mensen hun successen groot en klein. Super inspirerend! Zeker als je leest dat iemand zijn baan heeft opgezegd. Dit geeft moed om door te gaan

Stel jezelf voor

Leer nieuwe affiliate marketeers kennen en ondersteun elkaar

Email marketing

Wil je je lijst doen groeien en heb je vragen?

SEO zoekmachineoptimalisatie

Net zoals WordPress, heb jij een andere plaats waar je terecht kan met al je vragen?

Marketheme

WordPress thema speciaal ontwikkeld voor de training

Off Topic

Ben je verliefd of gestopt met roken? Hier drop je al je off topic onderwerpen

Meer bezoekers op je website? Alles voor een klein prijsje!

De Affiliate Marketing Training van Jacko is gigantisch waardevol. Je krijgt al de video’s + een levendig forum bovenop. Voor de prijs van amper 47 euro. Dit is niet twijfelen, dit is gewoon doen. Ben jij klaar voor meer bezoekers op je website? Met deze training kan je niet falen.  Zie ik je binnen in het forum?

Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard
Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard