Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard - Review 2019

Hier ontdek je alles wat je moet weten én mijn ervaringen over de AMR van Jacko Meijaard!

Wil je meer weten over online geld verdienen? Wil je meer weten over affiliate marketing en de training van Jacko Meijaard? Dan ben je hier op de juiste plaats.

YESSSS! IK WIL ONLINE GELD VERDIENEN MET AFFILIATE MARKETING

Kriebelt het om buiten je job ook iets op te bouwen voor jezelf? Wil jij net als vele anderen ook extra centjes verdienen? Wel, zoek niet langer, de mogelijkheid bestaat. Het was nog nooit zo gemakkelijk om online geld te verdienen.

Het starten van je eigen online onderneming is gemakkelijker dan je denkt. Het enigste dat je daar voor nodig hebt is een computer, een internetverbinding en een portie goede moed. Want volhouden is hier wel de boodschap.

Affiliate marketing is een manier om je online doel te bereiken. En eerlijk, als ik eerder geweten had wat het was, ik had al mijn energie er in gestoken hebben. En had nooit nog wat anders gedaan. Gelukkig heb ik ondertussen deze kennis wel en verwerk ik deze vorm van marketing doorheen mijn huidige onderneming.

Ik klap dankbaar in mijn handjes, want ik heb hiervoor de juiste mentor gevonden. Iemand die me alles van begin tot einde heeft uitgelegd. Jacko Meijaard is de king van de affiliate marketing. Hij verdient er behoorlijk zijn boterham mee en wil andere hiermee inspireren. Daarom heeft hij een online programma gemaakt, namelijk de:

Affiliate Marketing Revolutie

Deze online training helpt mensen met hun eerste stappen in de affiliate marketing. Het brengt je nieuwe kennis en laat je andere gewoontes aankweken. Het is speciaal ontwikkeld voor jou, zodat ook jij je eerste commissies gaat verdienen.

Deze review heb ik geschreven omdat ik deze manier van geld verdienen graag met je wil delen. Ik ben zelf zeer dankbaar dat ik deze kennis te weten kwam en wil het delen met iedereen, zodat ook jij dit kan implementeren in je leven en je business.

 • Do it once, get paid forever
 • Online geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk
 • Creëer het leven van je dromen

Deze training is een absolute aanrader en veel mensen kunnen hiermee geholpen zijn. Daarom licht ik nu een tipje van de sluier en deel ik graag mijn ervaring en mening. In deze review ga ik het hebben over de volgende zaken:

 • Wie de creator van de training is
 • Wat de training te bieden heeft
 • Mijn persoonlijke mening en ervaring
 • Wat je allemaal terug vindt als je deze training aankoopt

Nooit eerder schreef ik zo een diepgaande review. Op basis hiervan kan jij beslissen of het wat voor jou is en of je er mee aan de slag wil gaan. Weet je, als mens zitten we allemaal in een verschillend stadium in ons leven. Is het nu niet mogelijk? Misschien binnen x tijd wel. Maar dan weet je tenminste dat het bestaat. Want als ik over dit onderwerp spreek tegen anderen, dan heeft nog nooit iemand ervan gehoord. Dat wil ik veranderen.

Affiliate Marketing Revolutie

Waarom doen mensen dit nog niet?

Veel mensen zijn niet bezig met online geld verdienen en affiliate marketing. Volgens mij heel vaak, omdat ze gewoon niet weten dat het mogelijk is. Niemand die het ooit uitgelegd heeft. Of je komt uit een sector waar er geen aandacht aan besteed wordt. Zelf kom ik uit de sociale sector. Nooit heeft iemand mij gesproken over online media.

Toch is het een hele boeiende wereld, zelfs als non-profit of vzw kan je manieren bedenken om hier toch mee aan de slag te gaan. Steeds vaker zie ik bijvoorbeeld sportclubs affiliate marketing inzetten, ze vragen dan aan de leden en hun ouders, hun aankopen te doen via Bol.com. Iedereen koopt bij deze gigant. Waarom dat niet via een affiliate link op de website van de vereniging? Zo heeft de sportclub hier hun commissie op en kunnen ze leuke extraatjes voor het team organiseren.

Waarom zou je dit als vereniging of als vzw ook niet doen? Je betaalt er als consument niet extra voor – als je via een affiliate link een aankoop doet – maar je krijgt wel een commissie als je producten van anderen helpt verspreiden. Maar goed, je hoeft natuurlijk geen vzw of vereniging te zijn. Jij als individu kan hier ook mee aan de slag gaan en voor jezelf een leuk en extra inkomen creëren. Hoe denk je dat bloggers hun centen verdienen?

Wie is de creator van de online training ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

Jacko Meijaard is de maker van de ‘Affiliate Marketing Revolutie of AMR’. Hij is niet alleen het brein achter deze training, hij is ook ervaringsdeskundige in de affiliate marketing.

Hij is ondertussen al 10 jaar bezig met online geld verdienen en hij haalt nu meer dan 30.000 euro binnen per maand. Whaaat! Per maand? Misschien vind je het moeilijk om te geloven. Maar het behalen van die bedragen is echt realiteit en werkelijkheid.

In zijn training neemt hij je stap voor stap mee in het behalen van je doelen. Hij vertelt over zijn ervaringen en geeft je inzichten in de online wereld. Hoewel ik dacht al redelijk wat kennis te hebben, heb ik hier toch een groot aantal dingen bijgeleerd.

Zijn trainingen zijn onderverdeeld in modules, waarin hij je de kneepjes van het vak leert, maar Jacko Meijaard schenkt ook veel aandacht aan motivatie en inspiratie. Op momenten dat het wat moeilijker gaat bij mij – want affiliate marketing moet je opbouwen – dan hoor ik zijn stem in mijn achterhoofd en geeft dit weer moed om door te gaan.

De trainingen geven duidelijk weer dat Jacko Meijaard kennis van zaken heeft en in mijn ogen is hij dé man om je hier bij te begeleiden. Bovendien krijg je nog wat extra bij de online training. Namelijk een hele levendige community met startende en ervaren affiliate marketeers.

Extra bij de ‘Affiliate Marketing Revolutie’: levendige community

Naast alle informatie en motivatie heeft Jacko Meijaard ook een hele community in zijn programma verwerkt. In dit forum kan jij terecht mat al je vragen over verschillende onderwerpen.

Een kort overzicht:

Nieuws: hier ontvang je updates en nieuwtjes over de training

Succes Lounge: op deze locatie deel jij je succes of lees je het succes van anderen. Het werkt trouwens zeer motiverend om het succes van anderen te zien.

Offline Meetups: Af en toe spreken de marketeers offline af, leuk om elkaar zo te ontmoeten

Stel jezelf voor: zeer interessant om te weten wie nog de training volgt

Geld verdienen op het internet: plaats waar je alles kan bespreken met betrekking tot – geld verdienen op het internet

Email Marketing: vragen over deze vorm van marketing stel je in deze sectie

Tools en Software: voor extra info of vragen over tools en software

SEO: voor al je vragen over zoekmachine optimalisatie

WordPress: hulp nodig bij WordPress? dit is de plaats om naartoe te komen

Marketheme: vragen over dit speciaal ontwikkeld thema om aan affiliate markting te doen stel je hier

Geldzaken: hier stel je vragen over investeringen en beleggingen

Off Topic: heeft het niet met affiliate marketing te maken, maar heb je toch een prangende vraag – this is your place to be

10K club: enkel toegankelijk voor mensen die de upgrade naar de 10K club hebben gedaan.

Deze community is een absolute meerwaarde aan het programma. Je kan hier terecht met letterlijk al je vragen. Er is altijd iemand die gaat reageren en er zitten heel wat ervaren marketeers met behoorlijk wat kennis in dit forum. In feite is dit alleen al goud waard. Er wordt heel veel waardevolle info gedeeld, je kan hier absoluut van leren.

Affiliate Marketing Revolutie Review

Structuur van de training ‘Affiliate Marketing Revolutie’

Inleiding – Bekijk dit eerst

In de eerste video neemt Jacko Meijaard je mee in de structuur van de cursus. Hij legt je uit hoe je best aan de slag gaat. Eerst alle video’s bekijken en pas daarna aan de slag gaan. Start niet onmiddellijk met het bouwen van een website, maar neem eerst alles rustig door en laat de informatie bezinken. In de inleiding geeft Jacko ook enkele essentiële tools en software mee die noodzakelijk zijn om te starten met affiliate marketing.

Je krijgt in deze eerste video een overview van de training en hij laat je ook zijn forum – zijn levendige community – zien. Een combinatie van zowel theorie en praktijk.

Kortom een duidelijk en gestructureerd overzicht. Zodat je vol enthousiasme aan de slag kan gaan.

De training bestaat uit 15 verschillende modules, per module kaart hij een onderwerp aan, waarbij hij je verschillende video’s geeft om aan de slag te gaan.

Inspiratie & Motivatie:

10 video’s die je inspiratie en motivatie geven. Weet je, veel mensen zijn enthousiast en duiken er vol goede moed in. Ze beginnen te schrijven, maar komen 3 blogs later tot de vaststelling dat ze nog geen verkoop hebben gedaan. En dit is normaal, want bloggen en affiliate marketing heeft tijd nodig. Google moet je vinden, je blogs moeten ranken, je moet opboksen tegen de concurrentie. Er zijn een aantal uitdagingen waar je doorheen zal moeten gaan.

In deze module loodst Jacko je doorheen enkele uitdagingen. Zodat je steeds weer energie hebt om door te gaan. Hij geeft je een aantal tips mee waarnaar je terug kan grijpen als je even de moed verloren bent. Geld verdienen met bloggen is mogelijk, maar uiteraard moet je blijven doorgaan en niet stoppen bij blog nummer 3.

Module 1:

In module 1 neemt Jacko je mee doorheen het affiliate marketing verhaal. Wat is het, welk product ga je promoten, waar vind je deze producten. Hoe kies je de beste domeinnaam en waar ga je hem registeren.  Er wordt ook gesproken over een bepaald wordpressthema waarmee Jacko al zijn affiliate websites opgezet heeft.

Module 2:

In deze reeks video’s wordt uitgelegd hoe je een website opbouwt. Het wordt voorgedaan in Marketheme, een thema dat Jacko speciaal heeft laten ontwikkelen voor zijn affiliate marketing. Maar evengoed kan je – alles wat hij hier vertelt – toepassen op een thema dat je zelf kiest. Heb je al een website, dan is het toch belangrijk deze video’s te bekijken. Er worden namelijk ook affiliate marketing tips in gegeven. En waarschijnlijk leer je hier of daar weer een extra trucje bij.

Hier leer je dus meer over je homepagina, je berichten en je pagina’s.

Module 3:

Eens je website gebouwd is, is het tijd voor het echte werk. In deze module leer je meer over de basis SEO principes, zoekwoorden en permalinkjes. Je maakt kennis met Yoast, een musthave plugin en je leert zowel je tekst als je afbeelding te optimaliseren. Een zeer belangrijke, niet te missen module. Hier ontdek je geheimen.

Module 4:

Module 4 leert je uitgelichte afbeeldingen toevoegen, berichten op je homepagina te plaatsen en je footer aan te passen. Er wordt ook gesproken over Call To Action buttons.

Module 5:

Nadat je de basis hebt neergezet, is het tijd voor email marketing. In deze module vind je een intro in de emailmarketing. Nu, begin pas met emailmarketing als je website al redelijk wat bezoekers trekt. Niet te veel energie insteken in het begin. First things firts. Zorg dat je een ritme gevonden hebt in het schrijven van je blogs. Breid daarna pas uit!

Module 6:

Landingspagina’s, pop-ups en een autoresponder. Heb je geen idee wat deze dingen zijn? Geen nood, de video’s van deze reeks geven je daar een antwoord op.

Module 7:

Google Analytics en Google Webmaster Tools hebben voor jou geen geheimen meer na het bekijken van deze module.

Module 8 tem 14:

Deze modules noemt Jacko Meijaard geen modules, wel instructies. Hier behandelt hij dezelfde onderwerpen als in module 1 tem 7, maar dan voor de mensen die niet met Marketheme werken. Weet dat elk WordPress thema er een beetje anders uit ziet én met het ene thema kan je wat meer dan het andere. Maar de achterkant van je WordPress website, dat is wel herkenbaar. Ook in deze video’s.

Module 15:

De laatste module gaat over teksten uitbesteden. Om welke reden dan ook kan je ervoor kiezen om je teksten door iemand anders te laten schrijven. Gewoonweg omdat je het niet graag doet, omdat je er geen tijd voor hebt of omdat je sneller wil groeien. Maar begin in eerste instantie zelf met je teksten te schrijven, je creëert als het ware een band met je blog en website.  Als alles goed begint te lopen, dan heb je nog altijd de optie om uit te besteden. Sprankel Online werkt trouwens samen met een top copywriter

Extra bonus bij deze training

Als je de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ aankoopt, dan krijg je in het begin een aantal motiverende mailtjes toegestuurd van Jacko Meijaard. Ze zijn enthousiast geschreven en geven je echt zin om door te gaan.

Maar bij de AMR zit ook een levendige community, een kort overzicht hiervan heb ik hierboven beschreven. Voor mij is dit goud waard. Je hebt forever toegang tot deze community, je hebt dus  als je affiliate maatjes vlak bij je. Je kan er terecht voor al je vragen en bovendien geven deze mensen je moed en steun. Ze zitten immers op dezelfde route. En op deze manier heb je ook toegang tot Jacko Mejiaard himself. Hij antwoordt ook op vragen en is dus via deze weg bereikbaar.

AMR Review

Voor wie is de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ bestemd?

De AMR is bestemd voor mensen die aan de slag willen gaan met online geld verdienen via affiliate marketing. Het maakt niet uit wat je achtergrond is of je al ervaring hebt, je goed en vlot kan schrijven of niet. Wil je verandering in je leven en wil je online een passief inkomen opbouwen , dan is deze training voor jou.

Deze training is ook bedoeld voor mensen die blijven doorgaan en niet opgeven. Sommigen hebben na vier weken al een commissie, anderen pas na een jaar. Maar het is moeilijk om te vergelijken. Hoeveel tijd investeer je? Hoeveel blogs schrijf je. Heb je een onderwerp gekozen waar veel concurrentie op zit of niet. Heb je al een website of moet je van nul beginnen.

“Compete with yourself, not with others”

Dus wil je online geld verdienen en heb je een portie doorzettingsvermogen? Dan is de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ voor jou de oplossing. Voor de prijs moet je het trouwens niet laten. Voor amper 47 euro heb je een training en levenslang een affiliate community aan je zijde.

Na betaling van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ ontvang je

Een mail met de link naar de training en het forum (community), je ontvangt de eerste week ook een aantal motiverende mailtjes van Jacko Meijaard zelf.

Wat zijn mijn ervaringen met deze training?

Zelf heb een behoorlijke achtergrond als het aankomt op online ondernemen, maar van affiliate marketing wist ik helemaal niets. Dus, ik ben zeer tevreden met deze aankoop, want heb er enorm veel nuttige informatie uit gehaald – ook voor mijn eigen business en website.

Training

Stap voor stap heb ik alle modules bekeken en toegepast. Na één maand had ik een commissie van 15 euro, na maand twee al één van net geen 200 euro. Mijn investering van 47 euro heb ik er dus al dubbel en dik terug uit gehaald.

Nu, ik moest ook niet van nul beginnen, ik pas deze techniek toe op twee bestaande websites. Op ‘De Theeblog’ en ‘Sprankel Online’, beiden hebben al een publiek. Mijn main focus ligt op dit moment op Sprankel Online omdat ik deze website, maar ook de onderneming die hieraan gekoppeld is wil laten groeien. Sinds ik de zaken toepas zoals ik ze leer van Jacko Meijaard is mijn aantal bezoekers verdubbeld, heb ik affiliate commissie ontvangen en weten mensen me sneller te vinden voor een workshop of het beheer van hun sociale media. Ook verkoop ik mijn eigen online training en hier is dus ook extra belangstelling voor. Voor je in deze training duikt, be sure to watch my free training first: ‘Maak je huisstijl in Canva’

Community

Ook over de community ben ik zeer tevreden. Als ik met prangende vragen zit kan ik daar altijd terecht. Er is behoorlijk wat interessante informatie te vinden en je leert gewoon heel veel van de ervaren marketeers.

Ik heb voor mezelf ook het aantal leden eens ergens opgeschreven, sinds april 2019 is hij zeker al gegroeid met meer dan 300 mensen nieuwe mensen. Jacko weet wat hij doet, hij heeft een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Als ik alles even opsom, dan zie ik alleen maar voordelen:

 • de training is gestructureerd opgebouwd en bevat waardevolle informatie
 • zijn tips zijn onmiddellijk toepasbaar
 • in de online community kan je terecht met al je vragen
 • je ontmoet gelijkgestemde zielen
 • de prijs is echt zeer laag voor alles wat je krijgt
 • Jacko Meijaard is zeer bereikbaar

Waar koop je de training ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

De training koop je online. Ook de community is volledig online. De perfecte voorbereiding op online geld verdienen. Je vindt alle nuttige informatie terug in de cursus zelf en als je een vraag hebt, die niet in de training voorkomt, die stel je gewoon in het forum.

De ‘Affiliate Marketing Revolutie’ voor maar 47 euro vind je hier. 

Conclusie van deze review?

Is deze training de moeite waard om aan te kopen of niet?

Stel jezelf de vraag; wat wil je veranderen in je leven? Wil je voor altijd voor je baas blijven werken of wil je jezelf naar vrijheid brengen? Hoeveel heb je nodig om financieel vrij te zijn?

Na het volgen van deze training heb je alle tools in handen om dit te realiseren. Online Geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk. Jacko Meijaard geeft je de nodige tools, maar hij geeft je ook gelijkgestemde zielen, mensen die net dezelfde dromen hebben en die er volledig voor gaan. Misschien gaat deze training zelfs over je levensstijl aanpassen. Je gaat immers zaken doen die je in het verleden nog niet veel gedaan hebt. Je kweekt discipline, moed, kracht en doorzetting.

En eens je die eerste commissie ziet verschijnen, ga je blaken van zelfvertrouwen. Want het is je gelukt! Jij hebt online geld kunnen verdienen. En als je 15 euro kan verdienen, dan lukt 150 ook. En van 150 ga je naar 1500 en dan naar 15.000. Allemaal mogelijk.

En als je nu nog twijfels hebt?

Koop dan die ‘Affiliate Marketing Revolutie’ training voor 47 euro en maak er je doel van om ten minste die 47 euro online terug te verdienen. En eens je die smaak te pakken hebt……..

________________________________________________________________

 

Zit je nog met vragen, stuur me dan een mailtje op kelly@sprankelonline.be en ik maak graag tijd voor je. Sprankel Online staat voor je klaar.