Chew on it

Koop Belgisch hoor en zie je deze dagen tijdens de Corona crisis vaak online verschijnen. Sprankel Online wil een duit in het zakje doen en deze webshop eigenaars een klein beetje meer zichtbaarheid geven.. Daarom ben ik gestart met het noteren van webshops die ik ken. Een kleine lijst die je vindt in deze blog. Met jou hulp kan deze mini lijst uitgroeien tot een heel groot overzicht. Graag stel ik in samenwerking met de eigenaar, leuke en unieke shops aan je voor. Dus, als je een webshop hebt of kent, stuur me dan een mailtje op kelly@sprankelonline.be en ik zorg dat deze er tussen komt te staan.

Voor nu, graag een warm applaus voor deze toffe shop;

Chew on it

Dank je om deel te nemen aan dit interview. Met wie hebben we het genoegen?

Hi, Ik ben Dorien, de eigenares van Chaw on it.

Wat is het verhaal van Chew on it? Hoe is het allemaal begonnen? Welke diensten of producten bied je aan?

Ik ben zelf een mama van een dochterje van 5. Toen ik 5 jaar geleden zwanger was, zag het aanbod aan toffe spulletjes er helemaal anders uit. Het scandinavische was toen nog niet zo bekend & ik vond vooral mijn eigen smaak niet tussen alles. Nadat ik de komende jaren veel gevolgd heb wat de trends waren en naar wat ze ook veranderden in de loop der tijd besloot ik om zelf aan de slag te gaan. En al snel was mijn keuze gevallen op zelfgemaakte baby artikelen. Je kan mijn aanbod vinden op mijn website www.chewonit.be

Maar ook op FB en IG ben ik actief.

Facebook.com/Chew.on.it.and.more

Instagram.com/Chew_on.it

Nu met de Corona crisis moet je noodgedwongen je fysieke winkel of activiteiten stoppen. Was er al een webshop?

Ja, ik heb enkel een webshop waardoor er voor mij niet zoveel verandert gelukkig.

Op welke manier zorg jij dat je webshop nu meer aandacht krijgt? Bereik je veel klanten via sociale media?

Klopt, ik probeer veel te posten in mijn stories en gewone dagelijkse berichten online te zetten. Ook heb ik een kortingscode gelanceerd om wat extra aan te moedigen.

Wat vind je het allerleukste aan je webshop en was dit voor Corona anders?

Dat ik hem helemaal zelf maak en onderhoud. Zo kan ik snel inspelen op het online zetten van nieuwe producten.

Welke webshop taken doe je helemaal niet graag?

Voorlopig vind ik alles wel leuk. Blijf het steeds uitdagend vinden om te zoeken naar vernieuwingen en verbeteringen.

Welk product uit je schop zet je graag eens extra in de kijker?

Eén van mijn laatste nieuwigheden is men initiaal bijtring. Deze vind ik geweldig & uniek om cadeau te geven. Eigenlijk dus voor elke gelegenheid fantastisch!

 

Chew on it

 

Kijk je nu anders naar je webshop en wat wil je in de toekomst nog bereiken met je shop?

Ik zie naar andere ondernemers toe dat een webshop wel echt iets essentieel is. Iets wat we niet meer kunnen wegdenken en voor velen zo een handig kanaal van inkomen is. Vaak wel een investering maar zo hard de moeite waard.

Heb je meer vrije tijd gekregen door Corona en hoe besteed je deze momenten? Leer je jezelf nieuwe skills aan?

Ja, ik heb naast de webshop als bijberoep ook nog een hoofdberoep waar ik 4/5e werk en ben daar nu ook ninder aan het werk waardoor ik meer tijd heb. Ik grijp deze tijd dan ook onmiddellijk om nieuwe dingen uit te proberen en mijn to do lijst af te werken.

En werk je ook al met Canva?

Ja, ik heb zelf een flyer ontworpen op Canva, dus ken het wel een beetje, maar niet uitgebreid.

Heb je een tip voor de lezers van deze blog. Al dan niet Corona gerelateerd?

Het enige wat ik kan zeggen is – shop lokaal, steun Belgische ondernemers. In ieder welke tijd. want dit is zo belangrijk en geeft zoveel voldoening aan ieder van ons.

 

Dank je Dorien voor dit interview. Veel succes gewenst in de toekomst en #staystrong!