Spread the love

Bij Canva aanmelden is zeer eenvoudig. Als je nog geen account hebt, dan klik je op deze link en ga je je eerst registreren. Dit gaat via email, maar ook via Google, Facebook en Apple.

Wat interessant is aan Canva is dat je dit kan koppelen met bijvoorbeeld Facebook. Daarom is het ook aangewezen hetzelfde emailadres te gebruiken. Dan weet Canva bijna automatisch waar hij moet zijn om de platformen te koppelen.

Volg na het aanmelden de verschillende stappen die ze je vragen te zetten en binnen no-time ben jij de mooiste templates aan het ontwerpen.

Wil je meer weten over Canva en aan de slag gaan met een basis tutorial, lees dan deze blog ‘Wat is Canva?‘ en vind hierin een filmpje van een uur met de basis principes.

Canva Pro

Wil je na verloop van tijd overschakelen naar Canva Pro? Omdat de mogelijkheden toch veel groter zijn, je meer kan en je gratis gebruik kan maken van alle elementen, foto’s en Pro templates.

Meld je dan zeker aan via deze link ‘Canva Pro 45 Dagen GRATIS testen’. Dit is een unieke link, die kom je niet vaak tegen. Meestal worden 30 dagen aangeboden.

Wil je meer weten over de verschillen tussen Canva Gratis en Canva Pro, lees dan deze blog ‘Het verschil tussen Canva Free en Pro

Canva Enterprise

Als je een groot team hebt of een grote organisatie bent dan is het interessant om je aan te melden voor Canva Enterprise. Klik hier voor meer informatie en om dit abonnement gratis uit te testen.

Canva Education / Onderwijs

Ben je leerkracht of directeur? Dan is er goed nieuws voor je. Canva voor Education is namelijk gratis voor het onderwijs, voor leerkrachten en hun leerlingen in het basis en secundair onderwijs. Je kan het vergelijken met Canva Pro, maar dan specifieker voor het onderwijs.

Aanmelden gaat als jij deze link volgt

Als jij je school registreert, dan bespaar je toch wel enkele honderden euro’s 😉 Vul dus snel het formulier in met je gegevens, het Canva team kijkt of je/jullie in aanmerkingen komen en stuurt je een mail per bevestiging. Nadien gaat heel de klas aan de slag met Canva.

Als jij de hele school of de scholengroep wil laten meedoen, dan moet je even contact met contact per mail met hen opnemen. De mailgegevens vind je op deze pagina.

Afstandsonderwijs met Canva

Ook tijdens de hele corona periode heeft Canva niet stil gezeten. Ze hebben een prachtige project uitgewerkt. Afstandsonderwijs met Canva. Een toffe tool om in een mum van tijd van thuis uit les te geven. Bovendien ondersteunt Canva met een heleboel interessante templates. Beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Canva voor Non Profits

Ben jij een non profit of een Vzw, ook dan kan jij je aanmelden om Canva Pro Gratis te gebruiken. Canva wil namelijk dat organisatie zonder winstoogmerk de kans krijgen om hun publiek nog beter te verzorgen. Zodat jij je tijd en je centen kan spenderen aan datgene dat werkelijk belangrijk is. Jouw mensen.

Kijk hier de voorwaarden en je kan je daarna in Canva aanmelden via deze pagina.

 

 

Canva Pro Free Gratis

Wil je meer te weten komen over Canva, check dan zeker deze verzamelpagina, je vindt er giga veel informatie, van achtergrond verwijderen tot ebook maken in Canva. Heb je verder nog een vraag, stuur me dan een mailtje op [email protected]