anva voor je Essentiële Olie Business Sprankel Online

Essentiële Olie Business

Canva gebruiken voor je essentiële olie business. Je bent een trotse oilpreneur, je doel is inspireren naar een natuurlijk en gifvrij leven. Changing the word, one drop a time. Wat een mooie missie. Mij moet je alvast niet overtuigen, hier schrijft een olie fan.

Je hebt je starterskit en bent ready to conquer the world, maar een gevoel van onmacht overvalt je. Je bent een oilpreneur en je Facebookpagina vullen? #heeulp?!? Waar moet je beginnen? No worries! Een druppel of 5 Stress Away en je gaat dit klusje klaren.

Canva voor je Essentiële Olie Business

Het internet maakt het mogelijk in enkele muisklikken de mooiste afbeeldingen te maken. Canva is een onmisbare tool in dit wondermooie ondernemersproces. Als je Canva gebruikt ben je niet afhankelijk van een ontwerper, je doet het allemaal gemakkelijk zelf. Je bespaart dus tijd, geld en energie. Laat me je even door de mogelijkheden nemen.

Foto’s

Voor je start met het ontwerpen van de mooiste plaatjes is het goed te weten dat Canva een gigantische fotobibliotheek. Typ in Google: www.canva.com/photo en je ontdekt miljoenen gratis en premium foto’s. Alleen, en dat is een klein minpuntje.. er staan helaas maar 28 essentiële olie foto’s is. #hetisniewaarheeeee

Maaaaar! Btw; Ik ben je persoonlijke Stress Away Girl. Uren heb ik op het net gespeurd en ben bij een collectie zeer betaalbare ‘Essential Oil’ foto’s uitgekomen. Check de foto’s! Speciaal voor de Oilpreneur.

Icoontjes

Met icoontjes heb je iets meer geluk. Check /icons/ en typ in de zoekfunctie ‘Essential Oils’ – je gaat wel een klein beetje moeten zoeken naar de icoontjes die bij jou passen.

Facebook | Instagram Posts & Stories

Voor een post neem je de ‘Sociale Media’ template, voor een storie kies je – juist ja, een verhaal of een storie

Young Living Storie
Young Living Storie

Facebook Omslagfoto

Altijd leuk als je een uitnodigende Facebook Omslagfoto hebt. Canva is de plaats om hem te maken. Belangrijk wel om even deze blog te lezen, dan heb je ook meteen het juiste formaat. Facebook durf al wel eens je afbeelding te croppen en niet zo mooi te tonen.

Quotes

Maak je olie quotes in bulk. Maak in Canva één mooie template, kopieer deze 52 x – yep – één voor elke week van het jaar en wijzig steeds de tekst. In een inspirerende blog vertel ik stap voor stap hoe je dit aanpakt. In de blog staan 52 quotes, die mag je alvast gebruiken. Maar deze Stress Away Babe heeft hier ook enkele quotes voor je uitgezocht. Just copie & paste.

 • Love is in the air.  …or maybe it’s the diffuser.
 • You can’t buy happiness but you can buy essential oils and that’s kind of the same thing.
 • I simply can’t think of another essential oil that I want to add to my collection – Said no one ever.
 • I’m not a crazy oil chick – I’m just a crazy chick. Period.
 • At least I’m not addicted to cocaine.
 • Netflix & Oil is how I chill.
 • Blink if you need oils.
 • You had me at essential.
 • This mama runs on tea and essential oil.
 • Crazy Oil Lady
 • There’s an oil for that.
 • Where there is oil, there is hope.
 • Never underestimate the power of a good blend on a bad day – or on monday
 • A day without essential oils is like.. Just kidding, I have no idea.
 • Currently under the influence of essential oils.
 • I was normal three oil kits ago.

Maar Canva biedt nog zoveel andere mogelijkheden

Visitekaartjes

Je eigen oliebusiness visitekaartjes, je maakt ze in een handomdraai. Misschien ben je vooraf wel wat bang om ze te laten afdrukken – I know I was – maar ik heb de sprong gewaagd. Hoe dat was lees je in deze review.

Uitnodigingen

Mensen inspireren met essentiële olie wil ook zeggen workshops geven. Online of offline, met een mooie uitnodiging gaan ze zeker niet weigeren.

Infographic

Geef toe, als je een workshop geeft – geef je waarde. Met een bevlogen infographic gaan ze nog lang aan je denken. Drag en drop, thats all you have to do. Heb je het liever iets overzichtelijker? Hier staan 301+ templates voor je op een rijtje

Brochure

Of geef je liever een brochure waar ze alles na kunnen lezen? Met je Canva Olie Brochure steel je gegarandeerd de show

Certificaten

Binnenin de olie wereld zijn verschillende niches waarin je je kan verdiepen. De ene gaat voor paarden, de andere voor baby’s. Kies zelf je niche, maak hier een boeiende opleiding rond en sluit af met het welverdiende certificaat. Moeilijk denk je? Met Canva gelukkig niet meer.

Vanaf nu ontwerp je certificaten in Canva in een handomdraai 

En nog zoveel meer

Ben ik nog een logo, een ebook, leuke foto collage’s, een poster en nog zoveel meer vergeten?Eens je weet hoe Canva werkt, ben je vertrokken. Canva is niet moeilijk, maar je moet wel even tijd nemen om te ontdekken hoe alles werkt. Je leest het al in dit artikel. Canva is eindeloos om mee te werken, te experimenteren en alle dage te gebruiken voor je onderneming. Ik kan helemaal niet meer zonder. En het goede nieuw is, Canva is continu in ontwikkeling. Bijna elke dag komen er nieuwe opties bij. Ja, zelfs ik kijk soms op als ik een nieuwe functie ontdek.

Om je hierbij te helpen en je designproces te versnellen heb ik een pracht van een training ontworpen. Voor een miniprijsje ontdek je in een mum van tijd al mijn Canva geheimen. Geen gedoe of gestress. Je pakt het van de eerste keer juist aan.

Maar voor je aan die training begint is het belangrijk dat je een huisstijl voor je onderneming ontwerpt. Met de gratis training die je hier onder vindt, help ik je graag op weg.

Wil je meer weten over de training ‘Maak je huisstijl in Canva’? Klik dan op de foto hier onder.

Maak je huisstijl in Canva
Maak je huisstijl in Canva

PS: Ik ben er graag voor je. Als je vragen hebt of je weet niet goed hoe je iets moet aanpakken, dan mag je me steeds een mailtje sturen op kelly@sprankelonline.be of kom gewoon bij de Facebookgroep Canva voor Ondernemers. En als je zelf ook ondernemers kent die aan deze blog of aan de facebookgroep wat kunnen hebben. Nodig ze dan zeker uit.