Wil je je online business laten groeien? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Op deze pagina deel ik alvast de tools die ik gebruik om Sprankel Online meer zichtbaarheid te geven. Ik geef je enkel de resources van producten waar ik zelf mee werk en waar ik tevreden van ben.

One.com

One.com is de webhost waar ik mee werk. Veel kennis over webhosting heb ik niet, maar ik weet dat ik tevreden ben van deze. Als ik iets niet weet, dan is er een uitstekende helpdesk die me telkens verder geholpen heeft. Als je kiest voor deze webhost, dan kan je er gelijk een wordpress site aan koppelen. Heb ik ook zo gedaan. Website, domein en email. Perfect te installeren als je niet als ik een non-tech BossBabe bent. Ik heb trouwens mijn website helemaal zelf gemaakt. En als ik dat kan, dan is het voor jou zeker geen probleem. Als je via deze link kiest voor One.com krijg je een korting van 14 euro. WhoopWhoop!

Teachable

Teachable is het platform waarin mijn online school gemaakt is. Dit product is zeer gebruiksvriendelijk, oogt zeer mooi, is volledig geoptimaliseerd voor web en mobiel. Het heeft een eigen online training over hoe een online training te maken, heeft een supersnelle klantenservice en een bloeiende gemeenschap van meer dan 38.000 Facebookmembers. Ben je ook gebeten om zelf les te geven en een online training te ontwikkelen? Teachable is dan een musthave!

Filmora

Voor mijn video’s en schermopnames gebruik ik Filmora. Filmora is het gemakkelijkste videobewerkingsprogramma dat ik al ben tegen gekomen. Het is ook hun missie om ervoor te zorgen dat iedereen filmpjes kan bewerken. Speciaal ontwikkeld voor beginners en non-editors. En toevallig hoor ik bij deze groep. In deze blog lees je de basis van video bewerken. 

Creative Market

Creative Market is een online platform voor – handcrafted, mousemade design content – van creatievelingen over heel de wereld. Je koopt hier de mooiste logo’s, lettertypes, website templates, foto’s en nog zoveel meer. Elke week delen ze 6 nieuwe goodies met je. Ideaal om het platform eens uit te testen.

Mailchimp

Voor al mijn emailverkeer gebruik ik Mailchimp als emailprovider. Gemakkelijk en zeer handig in gebruik.

Canva

And last but not least, mijn all time favourite. Op Canva ben ik stiekem verliefd, je kan er zoveel mee, zelfs als je een non-designer bent. Ook het verhaal van deze start-up, die ondertussen toch uitgegroeid is tot een ware mastodont geeft me telkens opnieuw nieuwe moed en energie om door te gaan.

Affiliate Marketing Revolutie

Als ik dit geweten had, dan was ik jaren geleden al aan de slag gegaan met Affiliate Marketing. In deze online training worden de geheimen van Affiliate Marketing onthuld. En effectief, na twee dagen stond er al 2,45 euro commissie op mijn rekening, na drie maanden 200 euro. Dit is iets waar ik mee door blijf gaan en ik hoop jou er ook mee te inspireren.