planners

Online Planner maken. Ben je op zoek naar een prachtige planner? Eentje die je zelf kan aanpassen en onmiddellijk kan gebruiken? Zoek niet langer in deze blog vertel ik je over enkele bijzondere planners. Done for you Planners die elke pagina bevat die jij nodig hebt om snel een mooie printable of digitale planner te maken. Gebruik ze voor je persoonlijk gebruik of verkoop ze in je business. Inderdaad, deze prachtige planner komen met een commerciële licentie.

 

Waarom zelf je Online Planner maken?

Planners zijn razend populair, je kan ze personaliseren, er je eigen draai aan geven. Wil je ze verkopen op je website, dan heb ik ook goed nieuws. Er zijn mensen die hier fulltime inkomens mee verdienen. Dus wil jij een planner voor persoonlijk gebruik of eentje om je blog of website te upgraden.. Lees dan zeker verder.

Uitstellen tot morgen heeft geen zin. Nu moet je actie ondernemen. Dit fenomeen is stilletjes aan het overwaaien, dus wees er als de eerste bij. Yep, zeer gekend in de States, maar nog niet veel planners opgemerkt in de Nederlandse taal. En dat is waar jij je voorsprong neemt.

Maar je twijfelt. Naah, je weet niet hoe hier aan te beginnen, je hebt bovendien geen heb geen design skills – denk je.

Wat als je niet van nul moet beginnen? Dus niet je online planner maken van nada, maar vertrekt van een bestaand design? Een planner maken in Canva die je bovendien heel gemakkelijk aanpast? Dat kan.

Canva Planner Templates die je aanpast naar je eigen huisstijl, je eigen branding. Deze templates zijn allemaal zeer gemakkelijk om te zetten naar jouw stijl en komen met leuke extraatjes om je ontwerp er perfect uit te laten zien.

Ontdek deze fantastische templates hier.

 

Klik op de afbeelding om de Templates te ontdekken

 

In deze Canva Planner Template bundel zitten meer dan 110 templates die je naar eigen noden kan aanpassen. Je kan dus moeiteloos je online planner maken.

Voor je begint

Voor je begint nog even dit. Waar kan je overal een planner voor maken? Je kan een planner maken voor school, een planner voor examens, een home planner, een planner voor Instagram, Facebook of Pinterest. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. In pricipe kan je voor alles een planner maken.

Hoe ga je te werk?

Kies de templates die je nodig hebt

Wat wil je maken, wat heb jij of heeft je publiek nodig? Is dit een Canva Planner, werkboek of opt-in? Kies het planner sjabloon uit en start met bewerken.

Pas je templates aan

Pas aan met de kleurtjes die je graag ziet, het lettertype waar je van houdt en illustraties die je hartje sneller doen slagen. Vergeet ook niet de tekst aan te passen.

Hergebruik je templates

Hergebruik elke template steeds opnieuw en laat je persoonlijke ontwikkeling en/of je business groeien.

Door het gebruiken van deze templates heb je geen ontwerper nodig, je maakt dit simpelweg allemaal zelf. Door het gebruik van deze  templates win je aan tijd, je moet immers het wiel niet meer uitvinden.

Roept je hart! Dit moet ik hebben! Zo zie je maar. Het is nog niet zo gek om deze planners te kopen.

Wel! Als je er zo over denkt, dan heb ik zeer goed nieuws voor je. Ik ben deze  super toffe website enkele weken geleden tegen gekomen. Ik heb dit onmiddellijk voor mezelf gekocht, maar ben zo fan, dat ik deze aanpasbare planner graag met je deel.

Het allerbeste is, je maakt er je eigen unieke piece van. Zelf ben ik een shop op Etsy gestart, – in een totaal andere niche – met deze planners

Laat alles vlot verlopen

Dat gaat, je maakt fantastische ontwerpen in enkele stappen. Maar om alles een beetje vlotter, sneller en consistenter te laten verlopen – je wil immers niet van nul beginnen en een heleboel tijd verliezen – raad ik je aan deze planner bundel aan te kopen. In totaal zijn er meer dan 100 templates verwerkt in dit pakket.

Het voordeel van deze planners is dat ze in dezelfde stijl gemaakt zijn en dat je ze eenmaal in je bezit, telkens opnieuw weer kan afdrukken. Zo vaak je maar wil. Deze planners kan je dus niet meer personaliseren. Ze zijn done-for-you gemaakt.

Bovendien zit er bij deze planner een commerciële licentie, dit wil zeggen dat je ze in je eigen online winkel mag verkopen of mag weggeven als gratis weggever – als eindproduct wel te verstaan.

Hieronder geef ik je een overzicht van wat je in de bundel vindt, je ziet ook op de foto’s hoe je planner er uit kan zien – want uiteraard verfraai jij hem zoals jij wil.

 

Klik op de afbeelding en ontdek.

 

Dag Planners

Of het nu is voor jezelf, je kids, op het werk, dat toffe uitstapje, je huwelijk of het thuisonderwijs. Met deze planners weet je in een oogopslag hoe je dag er uit ziet. Weten wat je wat, wanneer en waar moet doen geeft je als mens toch een heleboel rust.

In het pakket vind je 6 verschillende planners om je dag goed in te richten. Voor elke gelegenheid een andere planner. Zo blijft het fun en wordt plannen niet eentonig.

Week Planners

Nauwkeurig je plan bijhouden en je successen vieren op het eind van de week. Is het voor jezelf of weekplanning van je kind. Plezier er aan beleven doe je zeker met deze leuke stuks. Hang hem aan de ijstkast of op een groot memobord.

Je vindt in deze bundel 13 pagina’s die je helpen bij meer structuur in je leven, er zijn zowel horizontale als verticale templates. Een kleine greep uit het aanbod zie je hieronder.

Maand Planners

Een maandplanner voor je gezin of een activiteitenkalender voor je job  werkt altijd. Je kan met deze planners ook je sociale media planning opmaken en bijsturen indien nodig. Met een maandoverzicht voor een heel jaar weet je duidelijk wat je te wachten staat. De planners zijn datumloos zodat je ze steeds opnieuw kan gebruiken.

In de bundel vind je 63 templates. 2x een maandplanner en 5x een jaarplanner, zowel horizontaal als verticaal. Op de foto een greep uit de bundel.

Budget  & Maaltijd Planners

Bij mij is het allemaal begonnen met budget planners. Heerlijk om je kosten in kaart te brengen, te kijken waar je hier en daar nog wat kan besparen. Love it. En ook de maaltijdplanners brengen me veel vreugde. Vroeger kocht ik maar wat, in de winkel. Maar ondertussen volg ik mooi één kookboek per keer dan is het tof om op voorhand je maaltijden en boodschappen te plannen.

In de bundel vind je een combi van budget en maatijdplanners. 7 inspirerende templates planners om te verkopen in totaal.

Familie Planners

Sinds we met drie zijn in ons gezinnetje, is een familie plan een zeer duidelijk en gestructureerd hulpmiddel. Het gaaft me rust en tegelijk ook vrijheid. Stressen om de agenda is gedaan.

Met deze keuze aan 5 verschillende dag, week en maand familieplanners is het voorbereiden van afspraakjes nooit meer saai.

Project Planners

Heb je bepaalde projecten op de planning staan. Met deze planners heb je alvast veel fun in het afwerken van de klus. Je kan ze gebruiken voor elk soort project. Je tovert ze zo om naar wedding planners, maar ook voor projecten in de tuin, het huishouden of die lastige taak op het werk helpt deze planner je aardig op weg. Geniet dus ook van de weg er naartoe.

In deze bundel ontdek je 2 project planner templates.

Doelen Planners

Dit werkt echt. Maak een plan, stel je doel en maak ze waar. Door ze visueel voor je te zien gaat alles beter, sneller en veel gemakkelijker. En een leuk extraatje om bij je planner te verkopen.

Habit Tracker

Stel dat je een nieuwe gewoonte wil installeren. Is het dan niet handig om deze dagelijks te aanschouwen? Met deze habit tracker heb jij een visueeltje binnen handbereik. Alles wordt een pak gemakkelijker met deze habit tracker. En beloon jezelf gewoon bij het halen van een bepaald doel. En daarvoor hoef je echt geen hele maand te wachten.

Nota’s Pagina’s

Geen saai wit blad om op te schrijven, maar lekkere gezellige nota pagina’s. Lijntjes, stippen of vierkantjes. Schrijven wordt eens zo leuk.

In de bundel vind je dus 3 verschillende nota’s pagina’s. Ideaal passend bij de planner en je verkopen.

 

Klik op de afbeelding en ontdek.

 

Hoe wordt deze bundel planners van jou?

Ben je net als ik helemaal verliefd op deze planners en roept je hart ‘dit wil ik helemaal’ dan is het tijd om actie te ondernemen, want binnen no-time print jij met deze planners in het rond. Ik ben ervan overtuigd dat nadien alles volgens plan gaat verlopen. Hoera voor aanpasbare, drag & drop planners. Ze maken het leven een heel pak aangenamer.

Hoe ga je te werk?

De planner kopen doe je hier.

Dankzij het drag en drop systeem maak jij er in een mum van tijd een pareltje van. En uiteraard maak jij er de planner van die jij nodig hebt. Van een maaltijdplanner maak jij misschien wel een yoga planner. Je kan het zo gek niet bedenken, er is zeker een oplossing die bij je idee past. En ben er van overtuigd dat jij in no-time ook die gave planner gaat verkopen.

Enkele Planner Quotes

Gewoon om je te laten lachen. Deze planner Quotes vind je trouwens ook terug op de planner stickers in de Canva Planner Templates. Zo. een hele mond vol. Geniet van de quotes 😉

 • I like big planners, I can not lie
 • I plan because I want to
 • Planning is my cardio
 • Can’t put my planner down
 • Planner Lover
 • Stickers are life
 • Planners are life
 • Gimme all the plans
 • Lattes & planners
 • Printables are fun
 • Plan more
 • Don’t hate me because I plan
 • Your Planner looks so pretty
 • I love a good planner

Voorsmaakje

Wil je trouwens een voorsmaakje voor je begint met online planner maken? Schrijf je dan als de bliksem in via onderstaande banner. Dan komen enkele templates alvast jouw richting uit.

 

 

Planner Printables voor President. Hoera!

Sprankel Online werkt met affiliate producten. Dit wil zeggen dat ik andere online ondernemers hun product promoot op mijn website. Als je op mijn website de planner gaat kopen, dan krijg ik hiervoor een kleine commissie. Jij betaalt hier niets extra voor, maar dit is één van de manieren waardoor Sprankel Online kan blijven bestaan en kan doorgaan met het maken van fantastische content.

Heb je vragen over deze online planner maken? Stuur me snel op kelly@sprankelonline.be. Wil je liever eerst leren werken met Canva? Check dan deze blog