Online Geld Verdienen - Startersgids

Deze training bestaat niet meer. Graag verwijs ik je door naar onderstaande training over online geld verdienen. Klik op de afbeelding of klik op deze link om meer te ontdekken.

 

Online geld verdienen

Online geld verdienen, is het mogelijk? Vragen veel mensen me bijna dagelijks. Mijn antwoord is hier volmondig ja op. Zelf ben ik ook al een tijdje online bezig en ik verdien hier dus geld mee. Met Sprankel Online focus ik me zowel op offline als online trainingen. Omdat het in de zomerperiode wat minder is met het geven van fysieke – dus offline – workshops, zet ik alles in op online. En dat werkt.

Offline geef ik regelmatig workshops over Canva, Facebook en Instagram. Online is ondertussen de ‘Sprankel Online Academy geboren’. Als mensen dus een training over Canva aankopen in mijn Academy, dan verdien ik hier dus online geld mee.

Verder focus ik me heel erg op blogs schrijven. Dit om mijn Academy te promoten, hier verwerk ik dan ook affiliate linkjes in van de producten waar ik mee werk. Want als je online werkt heb je bepaalde software nodig. Als ik hiervan tevreden ben, waarom dit dan niet vertellen aan de lezers. Zo hebben ze er ook wat aan. En ik verdien een centje bij door het product aan je voor te stellen #winwintoch?

Hoe begin je met online geld verdienen?

En hoe start je hier dan mee? Is de tweede vraag. Je moet weten dat ik niet gisteren gestart ben en vandaag alles online heb staan. Het heeft wat tijd nodig, ook omdat ik eerst niet goed wist welke richting ik uit wilde gaan. Maar ondertussen heb ik een duidelijk beeld van waar ik naartoe wil en waar ik in wil investeren. Het belangrijkste is dat je weet welke mogelijkheden er allemaal zijn natuurlijk.

Heel toevallig is er een bijzonder interessant ebook op mijn pad gekomen.

Online geld verdienen – startersgids van Mick van Zadelhoff

In dit ebook geeft de jonge digitale nomad, Mick zadelhoff– ondertussen al twee jaar aan het reizen en geld aan het verdienen – je een overzicht van de mogelijkheden van online geld verdienen. Hij bespreekt 12 manieren om online centjes te verdienen. En geeft dus met dit ebook een antwoord op de vraag ‘Hoe start je hier dan mee?’

52 pagina’s tjokvol boeiende informatie

De startersgids bevat een heleboel informatie waar ik – en laat ik heel eerlijk zijn – een jaar geleden nog niet eens wist dat het bestond. Neem nu Affiliate Marketing. Ook een hoofdstuk in het boek. Had ik meer eerder geweten wat het was en hoe het toe te passen. Ik ben in 2016 beginnen bloggen over thee – heel ander onderwerp, maar daar is mijn liefde voor online gestart – buiten naamsbekendheid en hier en daar een eigen boek verkocht, heb ik nooit centjes aangetrokken met deze blog. Ondertussen heb ik wat Affiliate Marketing trucjes toegepast – guess what?!? Klopt, mijn eerste pay check is onderweg. Niets extra voor moeten doen, enkel wat linkjes op cruciale plaatsen gezet.

Affiliate Marketing is maar één manier die Mick bespreekt. Er staan nog 11 andere manieren op je te wachten. Maar je moet er wel wat voor doen natuurlijk, het komt niet zomaar. De gids lezen alleen is niet voldoende, daarna moet je in actie komen. Het voorbeeld van mijn eigen blog is daarom misschien niet zo goed, want het lijkt alsof het niets is. Maar uiteindelijk bestaat de blog al langer dan 3 jaar en staan er een heleboel artikelen op. Mensen vinden me hierdoor gemakkelijker. En daarmee heb ik al een tweede en derde manier prijs gegeven of hoe je blog of website een verdienmodel wordt.

Kies een methode uit die bij je past en ga aan de slag. Je gaat je zeker laten verassen door de mogelijkheden. Zelf ik met een relatief brede achtergrond heb ook nog enkele ah-ha momenten gehad.

Wat is een passief inkomen en hoe bouw je er aan?

Een ebook schrijven, een online cursus maken, deze projecten doe je éénmalig, maar als je dit goed in de markt zet, kan je ze blijvend verkopen en brengt het je centjes op. telkens weer opnieuw. Dat is passief inkomen. De jonge moderne nomad lneemt je in heel zijn ebook op sleeptouw naar een passief inkomen.

Geld verdienen met sociale media

Je hoeft niet per se een website te hebben. Je sociale media kanalen zijn ook uiterst geschikt om online geld te verdienen

Geld verdienen met je passie

Maar wil je wel of heb je wel een blog of je website, dan laat Mick je zien hoe deze een verdienmodel wordt. Net zoals ik ook met deze en mijn vorige website doe. En dat kan. Je kan je online helemaal uitleven in je passie en daar centjes mee verdienen.

Waarom het veel mensen niet lukt om online geld te verdienen

Alleen de zon gaat voor niets op, wil je online geld verdienen, dan ga je moeten investeren en in het begin gaat dat in tijd zijn.

Voor wie is de gids?

De gids is geschreven voor mensen die nog niet heel erg actief zijn in het online wereldje, maar wel gemotiveerd zijn hier mee aan de slag te gaan. Het is een eerste stap richting reizen en werken of van thuis uit werken (zoals ik doe – Nu, ik wil niet reizen, ik wil van thuis uit werken, dit om dicht bij mijn mannetje te zijn. Als mijn zoon een dutje doet, dan schrijf ik een blog. Zo werk ik van thuis uit aan mijn online vastgoed en ben ik er de momenten dat mijn ventje me nodig heeft.)

Lange of korte termijn strategie

De meeste manieren die besproken zijn, zijn lange termijn strategie. Bloggen is heel duidelijk zo een lange strategie. Het duurt een tijdje voor je website gaat ranken, maar eens je gevonden wordt zijn de mogelijkheden limietloos #isdatweleenwoord? Het duurt wat langer voor je centjes in je handen hebt.

Korte termijn strategie houdt in dat je ergens een opdracht uitvoert en hier onmiddellijk voor betaald wordt. In het ebook vind je enkele verrassende mogelijkheden.

Hoe ga je aan de slag?

  • Als je het hele ebook doorlopen hebt, dan komen de opportuniteiten zo op je af. Als je een beetje zoals ik ben, dan wil je in 7 sloten tegelijk springen. Doe dat niet. Kies 1 manier en ga deze uitwerken. Als je een stevige basis hebt gelegd, dan pas denk je aan de volgende stap.
  • Print de gids uit
  • Hang hem boven je bed of tenminste op je koelkast
  • Zoek verdieping in bepaalde onderwerpen
  • Geniet van je online journey
  • Iedereen kan geld verdienen online – ga ervoor!

Ben ik tevreden van dit ebook?

Nu, ik heb al ieniemienie kennis van de zaken die besproken zijn in het ebook. Maar pas ze niet allemaal even consequent toe. De gids is voor mij een reminder en een duidelijk signaal om nog meer in actie te schieten.

Voor iemand die nog geen kennis heeft van online geld verdienen. #mustwarnyou Je gaat behoorlijk vette informatie krijgen!

Check: tevreden