Facebook & Instagram Marketing

Je wil graag starten met Sociale Media. Maar je hebt helemaal geen idee hoe dit aan te pakken.

  • Kies je voor Facebook, wil je liever Instagram?
  • Een post maken en inplannen, hoe doe je dat?
  • Content bedenken, elke week opnieuw? Help!! Wat zet je toch op Facebook altijd?

Als je worstelt met deze vragen, dan helpt Kelly van Sprankel Online je graag verder.

Tijdens een 1 op 1 coaching of consult ga je samen aan de slag. Er wordt een contentplan opgemaakt en je maakt – als het nodig is – ter plaatse samen je content voor een hele maand.

Sprankel Online vindt het heel belangrijk dat je als ondernemer ook actief bent met je sociale media. Jij weet immers het best wat er reilt en zeilt of wie er handelt en wandelt in jouw bedrijf. Dus door samen actief aan de slag te gaan en de creatieve ideeën van Kelly te combineren met jouw expertise – maak je hele mooie verhalen. Op deze manier trek je kwalitatieve volgers aan, heb je een groter bereik en hoor je binnen de kortste keren – dat heb ik gezien op Facebook. Daar gaat het Sociale Media Advies over.

 


Bloggen

Je weet dat bloggen een lange termijn strategie is en dat het je online zichtbaarheid deftig verhoogt. Tijdens een blogcoaching of adviesmoment krijg je gericht en degelijk advies dat je helpt om hoger te scoren in Google. Je ontdekt de beste tips en tricks overgoten met een sausje SEO.

 


Canva

Je wil heel graag je sociale media posts zelf maken. Je hebt geen zin om helemaal alleen uit te zoeken hoe Canva werkt. Tijdens één of meerdere uurtjes ga je gericht aan slag en keer je Canva helemaal binnenste buiten. In no time deelt deze software al zijn mooie geheimen met je.

 


Wil je meer informatie over Sociale Media Advies?  Wil je een workshop, een gesprek of een coaching op maat voor jou of je bedrijf, stuur als de bliksem een mailtje naar kelly@sprankelonline.be en samen ga je op weg. Mooie sociale media avonturen tegemoet.

Heb je helemaal geen tijd om je sociale media te onderhouden, dan is het uitbesteden misschien ook een optie?