Collage van tekeningen en foto's

 

Canva is aan het groeien en hoe. Dagelijks werken honderden mensen aan deze toffe software. Er worden hier prachtige zaken geleverd. Zo zijn er weer een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Lees ze in deze blog en maak de mooiste collage met tekeningen en foto’s of laat ze voor altijd geheim blijven.

Voor sommige elementen is het wel noodzakelijk om over Canva Pro te beschikken. Lees mijn review over de betaalde versie van Canva.

 

Collage van tekeningen en foto’s

Een hippe trend om te volgen in 2020 is het maken van collages die bestaan uit een combi van tekeningen en foto’s. Oftewel: 3 dimensionale foto’s en tekeningen gemixt met 2 dimensionale objecten.

Zoek bij je foto’s naar

1.(het gewenste object) + cutout

Bv: flower cutout – coffee cutout – leaf cutout – cats cutout – …

2. newpngelement

Met deze zoekterm ontdek je stukjes gescheurd papier met of zonder textuur, maar ook vintage polaroid foto’s, gescheurde foto’s, foto negatiefjes en washitape.

3. paperpro

Zoals de naam laat vermoeden, gekleurd, gescheurd en bijzonder hip papier

4. collagepro

Onder dit element ontdek je alles wat je nodig hebt om je collage tot leven te brengen, zoals coole cijfers, maar hippe woorden.

 

Collage foto's & Illustraties

Bekiik de video hier

 

Combineer tot je een mooi ontwerp hebt

Tijd om te experimenteren, te mixen en matchen. Maak er een mooi en origineel ontwerp van. En maak ook gebruik van doodels. wanneer je ze gebruikt in je ontwerpen bereik je een informele, gepersonaliseerde, handgemaakte, grappige en levendige compositie. Doodles zijn toffe illustraties. Zo van die dingen die je vroeger tekende in je kaft op school – wanneer de les te saai was en je wel wat beter te doen had dan naar dat gez*** te luisteren.. #moehawawawa..

Zoek bij elementen naar

  1. object + hand drawn (belangrijk! spatie tussen hand & drawn)
  2. object + illustration
  3. object + drawing
  4. object + sketch
  5. object + line

Test bovenstaande allemaal apart uit. Je gaat telkens nieuwe resultaten ontdekken.

Test Canva Pro nu 30 dagen gratis

Klik hiervoor op onderstaande afbeelding