Ontdek op deze pagina de mooiste Canva Templates

Als je op één van de afbeeldingen klikt, kom je op het publieke profiel van een Canva Creator terecht. Sommige templates zijn gratis, andere templates zijn gratis voor Canva Pro gebruikers.

Je vindt linkjes naar de Canva Creators en ik geef je de afbeelding ook mee welke type templates je op dit profiel kan vinden. Zo kan je al een eerste selectie maken. Je kan op de naam of de afbeelding klikken.

* Sprankel Online maakt gebruikt van affiliate linkjes op de website. Als jij op één van de linkjes klikt en later een aankoop doet, krijg ik hiervoor een kleine commissie. Dit kost je niets extra, maar hierdoor kan deze website wel blijven bestaan. Dus dank je wel daarvoor!

 

Canva Pro Free Gratis

Sprankel Online

Jaa! Ik ben ook een Canva Creator, maar ik ben een hele andere richting uit gegaan. In plaats van sociale media templates te maken, ben ik voor de preschool kid templates gegaan. En met Succes. Check snel mijn profiel hier onder. Je vindt allerlei leuke educatieve activiteiten op mijn profiel, maar ook kleurplaten en bingo kaarten.

Sandee Sevilla

Onder dit profiel vind je voornamelijk Instagram of Facebook Posts, maar ook een kalender en een cliënt welcome pack.

Andrew Pixel

Voornamelijk logo’s – echt prachtig! Maar ook Instagram en Facebook Posts, kalenders en planners.

 

Sadaf F.K

Onder dit profiel vind je een mix van logo’s en Instagram en Facebook Posts en Stories.

 

 

Vanessa Ryan

Op het profiel van deze Canva Creator vind je Instagram Posts en Stories.