Mensen die me een beetje kennen, die weten dat de nachten de afgelopen drie jaar erg pittig zijn geweest. Het doet wat met je lichaam zo een zwangerschap, een baby en een peuter later.

Het is intens geweest en net daarom trakteer ik mezelf op extra luxe. Want slapeloze nachten mag je gerust in stijl doorbrengen.

Bedlinnen, je gebruikt het elke nacht en daarom is het voor mij belangrijk. Want trendy beddengoed maakt gelukkig, ook al is de nacht onderbroken en kort.

In de reeks Belgische Webshops laat ik je daarom kennis maken met Smulderstextiel.be. Dé specialist in beddengoed en bedlinnen.

 

 

Bereid je maar voor op behoorlijk wat inspiratie. Want zodra je de website opent word je meegenomen in een wondere wereld van linnen. Frankly, I had no idea. Ik wist niet dat er zo een gigantisch aanbod aan beddengoed te verkrijgen was. Mijn verbeelding slaat dan ook op hol en ik surf van het ene mooi dekbed naar het andere.

Vandaag ontdek je welke mijn favorieten zijn. Zaken die absoluut niet kunnen ontbreken in de slaapkamer.

Stoer beddengoed

Bij de dekbedden voor volwassenen trekken vooral de animal prints, de vived jungle en de flanellen van Essenza mijn aandacht. Bij het beddengoed voor jongens – yep boysmom hier –  ben ik fan van de dino’s en de drukke dierenprints. In gedachten komen de wildste ‘slaap lekker’ verhalen al tot leven.  Dit is uiteraard mijn persoonlijke voorkeur, ook in de andere thema’s zijn prachtige  en iets minder drukke exemplaren aanwezig. Je hebt toch even wat tijd nodig voor je door het gigantische assortiment navigeert. Er staan duizenden artikelen online, zelfs voor kerst vind je meer dan 300 producten.

Elegante Plaids

Wat je waarschijnlijk niet weet is dat ik groot fan ben van een mooi plaid.

Plaids,  één van mijn grote liefdes. Heerlijk om in weg te kruipen. In de zetel, met je geliefden en de winter voor de deur. Op de website van Smulders Textiel vind je meer dan 340 exemplaren, in verschillende maten, kleuren en materialen. Mijn absolute favorieten zijn de plaids van Essenza met het bloemenmotief. Call me crazy, maar voor mij is er een soort van emotie – een verbindend gevoel – verbonden aan mijn plaid. Daarom neem ik het ook stiekem mee naar boven, want als het weer die tijd van de nacht is, dan hul ik mij in luxe en is het wakker zijn net iets draaglijker.

Jaa, nachten zijn soms heel kort. Eerst door de nachtvoedingen en nu door mijn lichte slaper. Nogal vaak is mijn zoon om 4u wakker en mama dan ook. Maar opstaan, nee, daar doe ik niet aan mee, dus slapen we samen verder onder mijn plaid. Een veld van bloemen dat ons liefdevol beschermt.

High End Spreien

Een sprei of een deken geeft je slaapkamer een finishing touch. Het geeft je ruimte onmiddellijk een upgrade en in slaap dommelen wordt een heel pak aangenamer. En nu maar hopen dat mijn vriend voor kerst de hint ‘Essenza Claire’ goed begrepen heeft.

Waarom trekt deze webshop mijn aandacht?

Zoals je hierboven al kon lezen, ik vind de look en feel van een slaapkamer belangrijk. We spenderen er bijna een derde van ons leven, daarom mag je net voor wat meer klasse gaan. Onlangs heb ik deze webshop ontdekt en ik ben omver geblazen van het prachtige assortiment. Ik ben fan en daarom schrijf ik er graag een artikel over.

En je hebt me ook een beetje beter leren kennen.

Wat betreft de nachten – het is een fase – hoor ik om me heen. En ik troost me met de gedachte dat ik ooit ga moeten zeggen: ‘sta nu eens op, het is bijna middag’ 😉 Maar stiekem geniet ik toch ook van het slaapgebrek – in luxe.