Canva voor Nonprofits is fantastisch nieuws. Ben jij een Vereniging zonder Winstoogmerk, een VZW, dan zou ik onderstaand stukje toch even aandachtig lezen.

Canva heeft dit programma in het leven geroepen omdat ze goede doelen over heel de wereld willen steunen. Samen met de organisatie willen ze de kloof dichten tussen de VZW zijn missie en zijn publiek. Canva als organisatie wil zelf ook terug geven aan de wereld en daarom bieden ze Canva Pro gratis aan tot 10 mensen binnen éénzelfde organisatie. Ondertussen zijn er al meer dan 4500 nonprofits aangemeld, misschien ben jij één van de volgende?

Hoe gaat Canva Nonprofits in zijn werk?

  1. Kijk even bij de voorwaarden om te checken of je als organisatie in aanmerking komt.
  2. Dien de aanvraag in. Dat formulier vind je hier
  3. Wacht op feedback
  4. Wanneer je als organisatie goedgekeurd bent, word je toegelaten en geniet je van een gratis Canva Pro account.

Houd er wel rekening mee dat Canva zelf ook een aantal terms and conditions heeft inzake ‘het aantal teamleden en premium elementen’. Deze informatie vind je terug bij het doorklikken op bovenstaande linkjes.

Meer weten over Canva?

Wil je vooraf meer te weten komen over Canva en al eens proeven van de mogelijkheden? Check dan zeker deze blog, waarin ik je wegwijs maak in wat Canva is en hoe je je eerste stappen zet in deze boeiende software. Even een kleine verdieping en je bent zo vertrokken met dit ongelooflijk interessante programma.

Zelf heel benieuwd

Ben je zelf een VZW, dan ben ik heel benieuwd naar je verhaal. Stuur me dus zeker een mail op kelly@sprankelonline.be, vuur al je vragen op me af en deel ook je missie met mij. Het is toch fantastisch om verhalen te delen en elkaar op een boeiende manier te mogen inspireren.