planners

Leuke planners maken in Canva. Dat gaat, je maakt fantastische ontwerpen in enkele stappen. Maar om alles een beetje vlotter, sneller en consistenter te laten verlopen stel ik op mijn website een pakket aan planners aan je voor. In totaal zijn er meer dan 100 templates verwerkt in deze bundel.

Het voordeel van deze planners is dat ze in dezelfde stijl gemaakt zijn en dat je ze eenmaal in je bezit. telkens opnieuw weer kan afdrukken. Zo vaak je maar wil. Deze planners kan je dus niet meer personaliseren. Ze zijn done-for-you gemaakt.

Hoe jij deze planners GRATIS in je bezit kan krijgen lees je op het einde van deze blog.

Heb je vragen of bedenkingen? Stuur gerust een mailtje naar kelly@sprankelonline.be

Dag Planners

Of het nu is voor jezelf, je kids, op het werk, dat toffe uitstapje, je huwelijk of het thuisonderwijs. Met deze planners weet je in een oogopslag hoe je dag er uit ziet. Weten wat je wat, wanneer en waar moet doen geeft je als mens toch een heleboel rust.

In het pakket vind je 6 verschillende planners om je dag goed in te richten. Voor elke gelegenheid een andere planner. Zo blijft het fun en wordt plannen niet eentonig.

Dagplanning Maken

Week Planners

Nauwkeurig je plan bijhouden en je successen vieren op het eind van de week. Is het voor jezelf of weekplanning van je kind. Plezier er aan beleven doe je zeker met deze leuke stuks. Hang hem aan de ijstkast of op een groot memobord.

Je vindt in deze bundel 13 pagina’s die je helpen bij meer structuur in je leven, er zijn zowel horizontale als verticale templates. Een kleine greep uit het aanbod zie je hieronder.

Week Planning Maken

Maand Planners

Een maandplanner voor je gezin of een activiteitenkalender voor je job  werkt altijd. Je kan met deze planners ook je sociale media planning opmaken en bijsturen indien nodig. Met een maandoverzicht voor een heel jaar weet je duidelijk wat je te wachten staat. De planners zijn datumloos zodat je ze steeds opnieuw kan gebruiken.

In de bundel vind je 63 templates. 2x een maandplanner en 5x een jaarplanner, zowel horizontaal als verticaal. Een greep uit de bundel.

Jaar Planning Maken

Budget  & Maaltijd Planners

Bij mij is het allemaal begonnen met budget planners. Heerlijk om je kosten in kaart te brengen, te kijken waar je hier en daar nog wat kan besparen. Love it. En ook de maaltijdplanners brengen me veel vreugde. Vroeger kocht ik maar wat, in de winkel. Maar ondertussen volg ik mooi één kookboek per keer dan is het tof om op voorhand je maaltijden en boodschappen te plannen.

In de bundel vind je een combi van budget en maatijdplanners. 7 inspirerende templates in totaal.

Budget en Maaltijdplanners

Familie Planners

Sinds we met drie zijn in ons gezinnetje, is een familie plan een zeer duidelijk en gestructureerd hulpmiddel. Het gaaft me rust en tegelijk ook vrijheid. Stressen om de agenda is gedaan.

Met deze keuze aan 5 verschillende dag, week en maand familieplanners is het voorbereiden van afspraakjes nooit meer saai.

Familie Planner

Project Planners

Heb je bepaalde projecten op de planning staan. Met deze planners heb je alvast veel fun in het afwerken van de klus. Je kan ze gebruiken voor elk soort project. Je tovert ze zo om naar wedding planners, maar ook voor projecten in de tuin, het huishouden of die lastige taak op het werk helpt deze planner je aardig op weg. Geniet dus ook van de weg er naartoe.

In deze bundel ontdek je 2 project planner templates.

Project Planner

Doelen Planners

Dit werkt echt. Maak een plan, stel je doel en maak ze waar. Door ze visueel voor je te zien gaat alles beter, sneller en veel gemakkelijker.

DoelenPlanner

Habit Tracker

Stel dat je een nieuwe gewoonte wil installeren. Is het dan niet handig om deze dagelijks te aanschouwen? Met deze habit tracker heb jij een visueeltje binnen handbereik. Alles wordt een pak gemakkelijker met deze habit tracker. En beloon jezelf gewoon bij het halen van een bepaald doel. En daarvoor hoef je echt geen hele maand te wachten.

Habit tracker

Nota’s Pagina’s

Geen saai wit blad om op te schrijven, maar lekkere gezellige nota pagina’s. Lijntjes, stippen of vierkantjes. Schrijven wordt eens zo leuk.

In de bundel vind je dus 3 verschillende nota’s pagina’s.

Nota's pagina's

Hoe wordt deze bundel planners van jou?

Ben je net als ik helemaal verliefd op deze planners en roept je hart ‘dit wil ik helemaal’ dan is het tijd om actie te ondernemen, want binnen no-time print jij met deze planners in het rond. Want! Je krijgt deze bundel namelijk gratis, als jij een aankoop doet uit het cursus aanbod dat je op sprankelonline.be/cursussen vindt. Ik ben er van overtuigd dat er wel iets tussen staat dat jij nodig hebt.

Hoe ga je te werk?

Sprankel Online werkt met affiliate producten. Dit wil zeggen dat ik andere online ondernemers hun product promoot op mijn website. Als je op mijn website  een aankoop doet, dan krijg ik hiervoor een kleine commissie. Jij betaalt hier niets extra voor, maar dit is één van de manieren waardoor Sprankel Online kan blijven bestaan en kan doorgaan met het maken van fantastische content.

Dus, nadat je een aankoop gedaan hebt, stuur je mij het aankoopbewijs door op kelly@sprankelonline.be en ik stuur je de planners zo snel mogelijk door.