Passief inkomen met 4-urige werkweek Michel Penterman
Spread the love

Ik weet het nog goed. Dé moment dat ik voor het eerst hoor over Passief Inkomen, het was in 2010, ik was 30 toen. Heel eerlijk. Mijn wereld staat stil, de grond wordt onder mijn voeten weggeveegd, ik ben geschokkeerd en ik vraag me af; “Waarom heeft niemand mij dit ooit eerder gezegd? Echt?? Hallo?? Hoe komt dat ik dit niet ken? Waarom wordt dit niet op school geleerd?”

Maar dit moment is ook een eye-opener en ik ga aan de slag. Het is een behoorlijke zoektocht geweest, maar met trots vertel ik je  dat ook ik ondertussen elke maand passief inkomen op mijn bankrekening zie verschijnen. En als ik het kan, dan kan jij het zeker. Maar laten we beginnen bij het begin.

Wat is een Passief inkomen?

Laten we even een actief en een passief inkomen vergelijken. Een actief inkomen is een inkomen waar je actief voor werkt. Je hebt een job en in ruil hiervoor krijg je van je baas elke maand je centen op je bankrekening gestort. Dus, je voert een opdracht uit en wordt hiervoor betaald.

Een passief inkomen is een inkomen dat voort vloeit uit eerder gerealiseerde activiteiten of projecten. Bijvoorbeeld; Je hebt een huis gebouwd en verhuurt dit. De huurinkomsten zijn een passief en wederkerende inkomstenstroom. Je gaat beleggen en rkijgt hiervoor devidend uitgekeerd of je bent eigenaar van een wei en verhuurt  dit tijdesn het festivalsseizoen.

Maar sinds de komst van het internet, is het allemaal een stuk gemakkelijker geworden om passief inkomen te realiseren. Je hebt een blog en doet aan affiliatemarketing, laat adverteerders toe op je website of je maakt je eigen online product en gaat dit verkopen.

Pas wel even op. Het is niet zo dat je er vandaag aan denkt, dat je morgen alles gerealiseerd hebt. Je moet hier eerst wel tijd insteken. Maar eens je website, blog of digitale producten online staan, kan de passieve inkomstenstroom beginnen.

Om dat proces te versnellen heeft Michel Pentermans een prachtige training ontwikkeld – 4-urige werkweek.

De 4-urige werkweek

Met deze training benut je je talenten en laat je je dromen uitkomen. Je ontdekt hoe jij een passief inkomen verwerft door het tonen van jouw expertise. Met de principes van ‘The 4 hour Workweek van Tim Ferris” laat Michel Penterman zien ook hoe jij kan shinen online. Je gaat je online zichtbaarheid optimaliseren, je trekt klanten aan op basis van online weggevers, leert hoe je je kennis omzet in online programma’s en bouwt financiële rust dankzij wederkerende inkomsten.

Wie is Michel Penterman?

Michel Penterman is de auteur van maar lieft 23 online bestsellers. Hij is gekend van Gitaarles.nl en heeft ondertussen meer dan 12 jaar ervaring en 7000+ studenten. Als HBO docent Cross Media heeft hij zich jaren geleden verdiept in ‘The 4 hour Workweek’ en past de theorie toe op zijn eigen online programma. Met succes verkoopt hij nu al meer dan 10 jaar zijn eigen online programma’s. En nu wil hij anderen leren hetzelfde te doen.

Wat heeft de 4-urige werkweek je te bieden?

D.E.A.L – methode

Je leert werken met de D.E.A.L-methode.  Dit wil zeggen:

D = DEFINEER

Defineer wat je voor wie gaat maken. Als je een product gaat verkopen is het essentieel dat je weet welke nood of behoefte je klant heeft. Dit ontdek je doordat mensen vaak dezelfde vraag aan je stellen of misschien wordt dat ene blogbericht wel beter gelezen dan het andere. De kunst is dus de ‘Kennis Gap’ tussen jou en je klant te dichten. Welke kennis heb jij die je klant nodig heeft.

E = ELIMINEER

Elimineer afleiding en focus op content creatie. Maak je product zodat het goed is. Het moet niet perfect zijn. Goed is goed genoeg. In deze module leer je de productietijd van je online programma op drastische wijze te verkorten. Kijk, als je te lang blijft hangen in perfectie, dan komt het product er mogelijks zelfs niet. En dat is toch niet wat je wil? Wist je dat de Wet van Parkinson je hiermee verder gaat helpen?

A = AUTOMATISEER

Automatiseer de verkoop van je online programma. Leer tijd winnen. Dit doe je door te automatiseren aan de hand van het Pareto principe of de 80/20 regel. Oftewel het principe van de minste inspanning.

L = LIBERALISEER

Vrijheid door een passief en schaalbaar inkomen. Eénmaal je programma gemaakt is, ga je schalen, vergroten en verdubbelen. Met andere woorden, je gaat kopiëren naar je volgende inkomensstromen.

6 modules

Module 1: Defineer

Je gaat bepalen wat je voor wie gaat maken. Met het OSA-Lesgrid© systeem ontdek je welke kennis jij hebt en met welk businessmodel je dit in de online markt gaat zetten.

Module 2: Gratis weggever

In deze module maak jij je gratis weggever en ontdek je hoe deze te verspreiden in je netwerk. Dankzij deze training krijg je verschillende tools aangereikt, zodat je zelf niet moet investeren in het maken van een site of email.

Module 3: Word expert

Vergroot je online aanwezigheid en word gezien als dé expert in je vakgebied. Bloggen, vloggen, Facebook, Linkedin en SEO. Het komt allemaal aan bod.

Module 4: Online programma maken

Het is zover. Je maakt je eerste online programma en dit doe je met COPE. Create Once, Publisch Everywhere. Zet je content dus doeltreffend is. Je leert doeltreffende presentaties, ebooks, video’s blogs, vlogs en webinars maken.

Module 5: Gratis publiciteit

Ontdek dat het niet zo moeilijk is om gratis publiciteit te halen. En weet dat dit positieve gevolgen heeft natuurlijk.

Module 6: Member VIPS, upsells en communities

Na je gratis weggever en je online programma is het tijd voor een upsell. Je eigen membersite dus. Bouw een fantastische communitie voor je prachtige bedrijf. (passief uiteraard, want jij zit ondertussen op het strand, haalt je kinderen zelf van school en volgt die cursus fotografie)

Bonussen

Als kers op de taart krijg je nog een aantal bonussen. Wat denk je van

Bonus 1: Affiliate Marketing

Wat is het en hoe ga je ermee aan de slag. Ontdek hoe je producten van anderen kan promoten en hiervoor een aardig centje kan verdienen.

Bonus 2 : Toegang tot de Community

Het hebben van een community is toch wel een grote meerwaarde als je instapt in dit product. Je leert gelijkgestemden kennen, gaat samen sparren en leren van elkaar.

Bonus 3: Vind Partners

Het vinden van partners blijft uiteraard niet uit als je in zo een community ziet. Samen naar de top. Denk maar eens aan al de mogelijkheden.

Voor wie is deze training bestemd?

Wil je meer vrijheid? En dan bedoel ik niet meteen verhuizen naar een exotisch strand om daar met je laptop onder een palmboom op het strand te genieten van je alcohol vrije cocktail? (Hoewel dit uiteraard wel mogelijk is) Maar wil je meer vrijheid, omdat je je kinderen zelf naar school wil brengen én ze zelf wil gaan halen ook? (Echt? Hoe doen andere ouders dat als de school toe gaat om 15u15?)

Of je wil je eigen uren zelf bepalen, je wil niet meer luisteren naar de orders van je baas of uren in de file staan. En je hebt een goed idee. Je hebt skills waar anderen iets van kunnen leren en je hebt de ambitie om door te zetten. Want uiteraard, ga je dat wel moeten doen. Het wordt je zeer gemakkelijk gemaakt, maar je moet alles zelf wel uitvoeren. Zelf je programma maken, zelf voor de camera staan.

Als jij dat wil. Jij de startende ondernemer of de meer ervaren ondernemer. Of als het actie ‘ondernemer worden’ maar door je hoofd blijft spoken, dan is deze training voor jou.

4-urige werkweek kopen met korting

Normaal kost deze training 97 euro. Maar via mijn speciale kortingscode link haal je de training voor maar 67 euro in huis. Een koopje dus. Zeker als je weet welke waarde je hier allemaal voor krijgt. Je leert immers van de beste. Michel Penterman van Gitaar.nl. Kijk maar eens wat rond op het internet. Je gaat hem wel vinden.

 

Passief Inkomen 4-urige werkweek Michel Penterman
Passief Inkomen 4-urige werkweek Michel Penterman