Spread the love

Een Canva Designer is iemand die ontwerpen of templates maakt in Canva. Zo vind je in Canva zelf al zeer veel templates die speciaal voor jou gemaakt zijn - door Canva Designers -  maar je kan ook van scratch beginnen in het creatieve proces. Dus, met een goede basis en stevig wat verdieping kan iedereen Canva Designer worden. Als dat geen goed nieuws is.

Heb je nu helemaal geen zin om je te verdiepen in het opmaken van hippe templates voor je onderneming, dan zoek je toch gewoon een Canva Designer die done-for-you templates heeft gemaakt. Zo van die knapperds die niet standaard in Canva staan.

Done-for-you Templates

Done-for-you Canva Templates besparen je een heleboel centen, je hoeft namelijk geen "traditionele" ontwerper in te huren. Maar naast geld besparen, brengen ze eigenlijk ook op. Want pre-set templates zorgen namelijk voor veel waarde over-and-over-again. Het zit namelijk zo, eens aangekocht kan je ze blijvend gebruiken.

Als je bovendien steeds de templates gebruikt van je favoriete Canva Designer, dan hanteer je ook dezelfde stijl doorheen je onderneming. Of het nu is voor een ebook, Instagram templates of een Facebook banner. Dit zorgt dan voor een consitente look en feel over je sociale media kanalen en eventueel ook je website. Je moet zelf niet meer nadenken over wederkerende details en je ontwerpen zien er professioneel uit.

Favoriete Canva Designers

Uiteraard heb ik zo mijn favoriete Canva Designers. Je vindt werk van hen hieronder. Het zijn stuk voor stuk toppers en specialisten in hun vak.

Hoe ga je aan de slag om meer werk van hen te zien?

  • Klik op de afbeelding hier onder
  • Zoek rechts de naam van de persoon in kwestie en klik hier op
  • Je komt terecht in hun persoonlijke Creative Market Shop en vindt er alle templates die ze verkopen
  • Feestje of wa?

 

Vanessa Ryan

Loading Preview...
Powered by Creative Market

Nicholette Styles

Loading Preview...
Powered by Creative Market