Wil je affiliate worden? Whoopwhoop.. Dat maakt me blij!

 

Héé, super tof dat je op deze pagina komt. Want als je dit leest, dan ontdek je hoe je centjes kan verdienen door anderen over de Sprankel Online Academy te vertellen.

Je vertelt vast al wel over ons – maar nu kan je ervoor betaald worden – Je wordt beloond als jij mee in het rond sprankelt.

Als jij bent zoals de meeste klanten van Sprankel Online Academy, dan heb je dit alvast verteld aan een aantal collega – ondernemers. En het goede nieuws is. Vanaf nu kan je namelijk betaald worden om te vertellen over de producten van de Academy.

Zo werkt het:

 

  • Je wordt lid van het Affiliate Programma – geef je interesse, naam en email door op kelly@sprankelonline.be
  • Je krijgt dan een speciale link doorgestuurd
  • Gebruik deze link om anderen te vertellen over de producten van Sprankel Online Academy
  • Wanneer mensen overgaan tot een aankoop via jouw link, dan krijg je hier een commissie van 50% op
  • Het is zelfs mogelijk enkel de gratis training te promoten, als mensen binnen het jaar een aankoop doen in de Sprankel Online Academy, dan krijg jij hier toch nog je commissie op.
  • De twee producten waarop je commissie kan verdienen:

    1) Snel en stress-vrij Sociale Media afbeeldingen ontwerpen

    2) Boss Babe Canva Templates

Een voorbeeld:

 

Stel dat collega-ondernemer Ann zich via je affiliate link  inschrijft in de gratis training ‘Maak je huisstijl in Canva. Ze besluit hierdoor de vervolg training aan te kopen, op dat moment krijg jij 50% commissie op de aankoop van Ann.

Sta er eens heel even bij stil – hoe snel dit kan oplopen! Stel dat 10 mensen bestellen via jouw speciale link. Dan heb je 248 euro verdiend (als ze de training ‘snel-en-stress-vrij-facebook-instagram-posts-ontwerpen’ aankopen)

En het enigste dat je moet doen om dit geld te verdienen, is iets wat je heel waarschijnlijk nu al doet – de mensen rondom jou vertellen over de Sprankel Online Academy. Het is dus een gemakkelijke, plezierige en een snelle manier om een centje bij te verdienen. Dus word een affiliate – stuur me een mailtje op kelly@sprankelonline.be – en ik zorg dat je snel op start. Je zal jezelf dankbaar zijn.

Meer weten over Affiliate Marketing? 

Ik hoor graag van je!